Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Αδιανόητη απάντηση Φλαμπουράρη, στο “γιατί δεν έχει αξιοποιηθεί το πακέτο Γιούνκερ” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδιανόητη απάντηση Φλαμπουράρη, στο “γιατί δεν έχει αξιοποιηθεί το πακέτο Γιούνκερ” (vid)

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη ότι η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει το πακέτο Γιούνκερ γιατί χρειάζεται προϋπολογισμό! Σε ερώτηση γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν χρησιμοποιεί τα 35 δισ. ευρώ του πακέτου που πήρε την ονομασία της από τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο υπουργός απάντησε «διότι έχει μια τρομακτική διαδικασία. Πρέπει να […]

epiki-ataka-flampourari-gia-pappa-einai-epilogi-maxis.w_hr

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη ότι η κυβέρνηση δεν έχει αξιοποιήσει το πακέτο Γιούνκερ γιατί χρειάζεται προϋπολογισμό!

Σε ερώτηση γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν χρησιμοποιεί τα 35 δισ. ευρώ του πακέτου που πήρε την ονομασία της από τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο υπουργός απάντησε «διότι έχει μια τρομακτική διαδικασία.

Πρέπει να καταθέσεις business plan, το πως θα το κάνεις. Και θέλει για να το εγκρίνεις, θέλει έσοδα – έξοδα να είναι συν για να μπορεί να δίνεται πίσω».

«Δεν γίνονται σε ένα χρόνο αυτά τα πράγματα. Είμαστε κυβέρνηση δύο χρόνια», είπε ο κ. Φλαμπουράρης.

Στην ίδια γραμμή με τους υπόλοιπους της κυβέρνησης,  υποσχέθηκε ότι «τον Αύγουστο του 2018 θα βγούμε από το Μνημόνιο και τότε θα ανοίξουν οι κάνουλες».

Οι χρήστες του Τwitter, δεν το άφησαν ασχολίαστο όπως ήταν αναμενόμενο…

flabour-twit-11 flabour-twit-10 flabour-twit-9 flabour-twit-8 flabour-twit-7 flabour-twit-6 flabour-twit-5 flabour-twit-4 flabour-twit-3 flabour-twit-2 flabour-twit-1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις