Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Κόντρα Κικίλια- Τζανακόπουλου για την ανάρτηση του Κυριάκου
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Κόντρα Κικίλια- Τζανακόπουλου για την ανάρτηση του Κυριάκου

Σε πόλεμο ανακοινώσεων εκτυλίσσονται οι αντιδράσεις που πυροδότησε το άρθρο του Πρωθυπουργό με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Ήταν ψεύτης ο Ανδρέας;». Την αντίδραση του Μαξίμου προκάλεσε η ανάρτηση Μητσοτάκη, και δια στόματος Δημήτρη Τζανακόπουλου, εξαπέλυσε καρφιά προς τον Πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όσο […]

kikilias-tzanakopoulos-700

Σε πόλεμο ανακοινώσεων εκτυλίσσονται οι αντιδράσεις που πυροδότησε το άρθρο του Πρωθυπουργό με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Ήταν ψεύτης ο Ανδρέας;».

Την αντίδραση του Μαξίμου προκάλεσε η ανάρτηση Μητσοτάκη, και δια στόματος Δημήτρη Τζανακόπουλου, εξαπέλυσε καρφιά προς τον Πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όσο για τον ίδιο, δε χρειάζεται να διαμαρτύρεται. Έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη».

Έτσι με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας πήρε τα ηνία για να απαντήσει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τα εξής:

«Πριν από μια εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με άρθρο του, έθεσε τα βασικά σημερινά και αυριανά προβλήματα των Ελλήνων και της Πατρίδας μας. Σήμερα ο κ. Τσίπρας με άρθρο του συνεχίζει το ταξίδι του στο μακρινό παρελθόν. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Όσο για την άχαρη προσπάθεια του κ. Τζανακόπουλου, τον οδήγησε άθελά του να παραδεχτεί, ότι εκείνος διακινεί τα Fake News για δήθεν συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σημίτη. Ας είναι τουλάχιστον πιο προσεκτικός…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις