Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Angelina Jolie μιλά για την σπάνια πάθηση με την οποία διαγνώστηκε
LIFESTYLE

Η Angelina Jolie μιλά για την σπάνια πάθηση με την οποία διαγνώστηκε

Ήταν το 2013 όταν η Αντζελίνα Τζολί ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση των ωοθηκών δύο χρόνια μετά. Αν και κρατά χαμηλούς τόνους, η σταρ πήρε τη μεγάλη απόφαση να μοιραστεί με τον κόσμο την σοβαρότατη περιπέτεια υγείας. Και αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια “τακτική” και στο νέο  πρόβλημα υγείας […]

1280_angelina_jolie_fragrance1_002

Ήταν το 2013 όταν η Αντζελίνα Τζολί ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση των ωοθηκών δύο χρόνια μετά.

Αν και κρατά χαμηλούς τόνους, η σταρ πήρε τη μεγάλη απόφαση να μοιραστεί με τον κόσμο την σοβαρότατη περιπέτεια υγείας.

Και αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια “τακτική” και στο νέο  πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε.

Η Αngelina Jolie, αν και στις δημόσιες εμφανίσεις της δείχνει να έχει αρχίσει να “αναρρώνει” από το διαζύγιό της με τον Brad Pitt, εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως πάσχει από παράλυση του Bell.

Η εν λόγω πάθηση κάνει μέρος του σώματός της να παραλύει κι εν προκειμένω στην Angie παραλύει η μια μεριά του προσώπου της. Μάλιστα, πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που “χτυπάει” – με βάση τα ιατρικά δεδομένα – 40.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο, αλλά το τι είναι αυτό που την “πυροδοτεί” παραμένει άγνωστο.

Σύμφωνα με τα όσα παραδέχθηκε στο περιοδικό Vanity Fair η Jolie, κατάφερε να την αντιμετωπίσει κάνοντας βελονισμό, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει πόσο καιρό υπέφερε από αυτή.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι αντιμετωπίζει και σοβαρό κίνδυνο θρομβώσεων, λόγω των έντονων φλεβών που έχει στα πόδια της, πρόβλημα που επιδεινώνεται με τα συνεχή αεροπορικά της ταξίδια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις