Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα στοιχεία για το δράμα της Πετρούπολης: Κινδυνεύει η 17χρονη, σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για το δράμα της Πετρούπολης: Κινδυνεύει η 17χρονη, σε θαύμα ελπίζουν οι γιατροί (vids)

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το δράμα της Πετρούπολης σοκάρουν και δείχνουν για ακόμα μία φορά πως κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα. Η 17χρονη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, δέχθηκε άγρια επίθεση από την πατέρα της, πριν εκείνος βάλει φωτιά στο ίδιο τους το σπίτι, επί της οδού Κύπρου […]

thriasio_nosokomeio

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το δράμα της Πετρούπολης σοκάρουν και δείχνουν για ακόμα μία φορά πως κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα.

Η 17χρονη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, δέχθηκε άγρια επίθεση από την πατέρα της, πριν εκείνος βάλει φωτιά στο ίδιο τους το σπίτι, επί της οδού Κύπρου 52.

Ο 55χρονος, προσπάθησε να την στραγγαλίσει, κάτι που προκύπτει από τους μώλωπες που είχε στον λαιμό της, ενώ μετά την ξυλοκόπησε.

pp_33

Αφορμή για την άγρια επίθεση στάθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Πηγές των Αρχών αναφέρουν πως ο 55χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του και ένταλμα σύλληψης, το οποίο δεν είχε εκτελεστεί.

Η 17χρονη νοσηλεύεται το Θριάσιο νοσοκομείο με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη και τους γιατρούς να ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

«Είχε απειλήσει πολλές φορές ότι θα μας κάψει», λέει η μητέρα 

Στο πλευρό της 17χρονης κοπέλας βρίσκεται η μητέρα της, η οποία επέστρεψε από την Κέρκυρα, όπου βρισκόταν με τον 13χρονο γιο της. Στην κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε χωρίσει με τον 55χρονο πριν από μερικά χρόνια.

«Χωρίσαμε πριν από πέντε χρόνια. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. και προβλήματα με τη συμπεριφορά του», τόνισε χαρακτηριστικά. «Ήταν βίαιος. Πριν από λίγους μήνες έφυγα με το γιο μου για την Κέρκυρα. Η κόρη μου έμεινε πίσω γιατί σπούδαζε σε ιδιωτική σχολή», πρόσθεσε η μητέρα της 17χρονης.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Οι γείτονες ανέφεραν ότι από το διαμέρισμα άκουγαν καθημερινά φωνές και τσακωμούς.

Μέχρις στιγμής παραμένει άγνωστο τι προηγήθηκε της φωτιάς και αν ο πατέρας τραυμάτισε την κόρη του ενώ ακόμη δεν έχει γνωστή η αιτία που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Η εστία, πάντως, ήταν στο σαλόνι και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα χωρίς, ευτυχώς, οι φλόγες να επεκταθούν στα διπλανά διαμερίσματα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιος ενημέρωσε την αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις