Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Τραμπ βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για τους πληγέντες από τον Χάρβεϊ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για τους πληγέντες από τον Χάρβεϊ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα παραχωρήσει 1 εκατομμύριο δολάρια από την προσωπική του περιουσία, για να βοηθήσει οικονομικά τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, στόχος του Προέδρου είναι να ανακουφίσει τα θύματα. Την ανακοίνωση έκανε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς: «Με χαροποιεί να σας ανακοινώσω ότι θέλει να […]

ct-donald-trump-incompetent-president-chapman-perspec-20201010

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα παραχωρήσει 1 εκατομμύριο δολάρια από την προσωπική του περιουσία, για να βοηθήσει οικονομικά τους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, στόχος του Προέδρου είναι να ανακουφίσει τα θύματα.

Την ανακοίνωση έκανε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς: «Με χαροποιεί να σας ανακοινώσω ότι θέλει να συμμετάσχει στις προσπάθειες που έχουμε δει να κάνουν πολλοί άνθρωποι σε όλη τη χώρα και υπόσχεται να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια προσωπικής περιουσίας στο ταμείο».

«Έχουμε διάφορες εκτιμήσεις, αλλά φαίνεται ότι συνολικά έχουν πληγεί 100.000 κατοικίες» δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα εσωτερικής ασφαλείας, Τομ Μπόσερτ.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Σάντερς είπε ότι ο Τραμπ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να προτείνουν οι ίδιοι οργανώσεις στις οποίες θα μπορούσε να κάνει δωρεά. Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, μάλιστα, ήταν καυστική: «Εφόσον είστε πολύ καλοί στην έρευνα και έχετε καλύψει πολύ εντατικά τις ομάδες και οργανώσεις που είναι οι καλύτερες και πιό αποτελεσματικές στην παροχή βοήθειας» είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις