Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Viral: Βόας γεννά… βοάκια και το video σπάει τα ρεκόρ!
PLUS

Viral: Βόας γεννά… βοάκια και το video σπάει τα ρεκόρ!

Ένα εντυπωσιακό video έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας βόας γεννά τα μικρά του και έγινε viral, προκαλώντας προβληματισμό, καθώς όλοι μάθαμε πως τα φίδια γεννούν αυγά. Το video αναρτήθηκε στο Facebook από το αμερικανικό διαδικτυακό pet shop «Reptile Collective», που ειδικεύεται στα φίδια και δείχνει τρεις βόες ξεπηδούν από την κοιλιά της μητέρας τους. […]

ImageHandler (4)

Ένα εντυπωσιακό video έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας βόας γεννά τα μικρά του και έγινε viral, προκαλώντας προβληματισμό, καθώς όλοι μάθαμε πως τα φίδια γεννούν αυγά.

Το video αναρτήθηκε στο Facebook από το αμερικανικό διαδικτυακό pet shop «Reptile Collective», που ειδικεύεται στα φίδια και δείχνει τρεις βόες ξεπηδούν από την κοιλιά της μητέρας τους.

Ένας από τους χρήστες σχολίασε: «Περιμένετε, είμαι τρελός που νόμιζα ότι όλα τα φίδια γεννούν αυγά;», ενώ ένας άλλος τόνισε: «Είναι οι βόες θηλαστικά; Με κορόιδεψαν όλοι οι καθηγητές μου ως παιδί».

Η εξήγηση είναι ότι το συγκεκριμένο είδος φιδιού ανήκει στο 30% αυτών που είναι ωοζωοτόκα, τα οποία κρατούν τα αυγά στο σώμα τους  μέχρι να εκκολαφθούν και τελικά από το σώμα τους βγαίνουν μικρά.

Το video μέσα μόλις μια εβδομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια προβολές και οι διαχειριστές της σελίδας ενημέρωσαν το κοινό πως το φίδι γέννησε συνολικά 6 μικρά «τα οποία είναι καλά στην υγεία τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις