Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκουίνεθ Πάλτροου: «Εγώ τα σκ@τωσα με τον Μπραντ Πιτ»
LIFESTYLE

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Εγώ τα σκ@τωσα με τον Μπραντ Πιτ»

Mπορεί να διανύει μια πολύ καλή περίοδο δίπλα στο πλευρό του παραγωγού του σίριαλ Glee, Brad Falchuk, μετά το διαζύγιό της από τον Chris Martin, ωστόσο, η Gwyneth Paltrow δεν δίστασε να μιλήσει για τα παλιά σε συνέντευξή που παραχώρησε Sophia Amoruso στο podcast του”Girl Boss”. Ερωτηθείσα αν τα έχει ποτέ σκ@τώσει σε σχέση της η 44χρονη […]

Brad-Pitt-Gwyneth-Paltrow

Mπορεί να διανύει μια πολύ καλή περίοδο δίπλα στο πλευρό του παραγωγού του σίριαλ Glee, Brad Falchuk, μετά το διαζύγιό της από τον Chris Martin, ωστόσο, η Gwyneth Paltrow δεν δίστασε να μιλήσει για τα παλιά σε συνέντευξή που παραχώρησε Sophia Amoruso στο podcast του”Girl Boss”.

Ερωτηθείσα αν τα έχει ποτέ σκ@τώσει σε σχέση της η 44χρονη ηθοποιός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Ω Θεέ μου, τα έχω σκ@τώσει σε τόσες πολλές σχέσεις. Είμαι πολύ καλή φίλη και αδελφή και κόρη, αλλά είμαι πολύ ευάλωτη και τόσο “fucked up” στο ρομαντικό κομμάτι», είπε και παραδέχθηκε: «Εγώ είμαι αυτή που τα έκανα σκατά με τον Μπραντ Πιτ», χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτα άλλο για τον πρώην της.

1382559-brad-pitt-et-gwyneth-paltrow-a-la-1ere-950x0-2

Οι δύο σταρ είχαν σχέση για δύο χρόνια, από το 1995 έως το 1997 και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εποχής.

Gwyneth Paltrow και Brad Pitt γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του θρίλερ Seven στο οποίο η 4χρονη ηθοποιός υποδυόταν την σύζυγό του. Το 1996 της έκανε πρόταση γάμου, ωστόσο, λίγους μήνες μετά ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

s-gwyneth-paltrow-brad-pitt-breakup

«Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που χωρίσαμε» είχε αναφέρει ο ηθοποιός στην New York Post ενώ η Paltrow είχε δηλώσει το 2015: «Νομίζω ότι ήμουν παιδί και δεν ήμουν έτοιμη. Ήταν πολύ καλός για μένα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις