Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Οι υπάλληλοι ασφαλείας απομάκρυναν παιδί που προσπάθησε να πλησιάσει τον Λιονέλ Μέσσι, αλλά ο Αργεντινός του είπε να γυρίσει πίσω! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι υπάλληλοι ασφαλείας απομάκρυναν παιδί που προσπάθησε να πλησιάσει τον Λιονέλ Μέσσι, αλλά ο Αργεντινός του είπε να γυρίσει πίσω! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η εθνική ομάδας της Αργεντινής βρίσκεται στην Ουρουγουάη για τον αυριανό αγώνα των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Μέσσι, την ώρα που έμπαινε στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αντιλήφθηκε πως ένα μικρό παιδί προσπάθησε να τον προσεγγίσει, αλλά οι υπάλληλοι ασφαλείας που φροντίζουν για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, […]

messi2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η εθνική ομάδας της Αργεντινής βρίσκεται στην Ουρουγουάη για τον αυριανό αγώνα των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Μέσσι, την ώρα που έμπαινε στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, αντιλήφθηκε πως ένα μικρό παιδί προσπάθησε να τον προσεγγίσει, αλλά οι υπάλληλοι ασφαλείας που φροντίζουν για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, δεν του το επέτρεψαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Τότε, ο «Λα Πούλγκα» πήρε την κατάσταση στα χέρια του και προέβη σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Συγκεκριμένα, έκανε νόημα στον πιτσιρικά να επιστρέψει, αντιλαμβανόμενος την αγάπη και τον σεβασμό του μικρού προς τον ίδιο.

Εν τέλει, δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί του, χαρίζοντάς του μια μοναδική στιγμή που θα θυμάται σε όλη του την ζωή.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Us8lLW_5r6s

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις