Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / O Aλέξης Τσίπρας στο Impact hub Athens (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Aλέξης Τσίπρας στο Impact hub Athens (pics)

Το Impact hub Athens επισκέπτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, δομή που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων. Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε χαλαρό κλίμα για αρκετή ώρα με πολλούς νέους ανθρώπους-εκπροσώπους κοινωνικών επιχειρήσεων που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο, νοικιάζοντας ουσιαστικά μέρος των εγκαταστάσεων και αξιοποιώντας τον ως έδρα για […]

29143820_18402220.limghandler

Το Impact hub Athens επισκέπτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, δομή που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών μοντέλων.

χαμπ-588x330

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε χαλαρό κλίμα για αρκετή ώρα με πολλούς νέους ανθρώπους-εκπροσώπους κοινωνικών επιχειρήσεων που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο, νοικιάζοντας ουσιαστικά μέρος των εγκαταστάσεων και αξιοποιώντας τον ως έδρα για την εργασία τους, με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ένας ανοικτός χώρος από πολλούς νέους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ο καθένας σε διαφορετικά πεδία.

impact-hub-athens-sunantisi-al-tsipra-me-ekprosopous-koinonikon-epixeiriseon TSIPRAS_1

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του χώρου για το πώς ξεκίνησε το εγχείρημα αυτό, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως πολλοί από αυτούς τους νέους απασχολούν στις δομές τους προσωπικό που προέρχεται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

TSIPRAS_2

Υπέρ της επιχειρηματικότητας που στοχεύει στην κοινωνική ανταποδοτικότητα και τη συνεργασία, και όχι αποκλειστικά στο κέρδος, τάσσεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη δομή Impact hub Athens.

TSIPRAS-EKSO

«Στο impact hub για την επιχειρηματικότητα που στοχεύει στην κοινωνική ανταποδοτικότητα & την συνεργασία και όχι αποκλειστικά στο κέρδος», γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις