Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κατάφεραν σε δευτερόλεπτα να αδειάσουν κοσμηματοπωλείο στο πιο κεντρικό σημείο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφεραν σε δευτερόλεπτα να αδειάσουν κοσμηματοπωλείο στο πιο κεντρικό σημείο!

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Κρήτης, στην Αγία Γαλήνη, χτύπησαν μέλη συμμορίας που βάζουν στο στόχαστρο κοσμηματοπωλεία. Μόλις εβδομήντα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι εισβολείς  για να σπάσουν το προστατευτικό ρολό και τη τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού της Αγίας Γαλήνης. Στη συνέχεια αφού απενεργοποίησαν το […]

20xroni-moldabi-pisw-apo-ti-listeia-gnwstou-kosmimatopwleiou.w_l

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Κρήτης, στην Αγία Γαλήνη, χτύπησαν μέλη συμμορίας που βάζουν στο στόχαστρο κοσμηματοπωλεία.

Μόλις εβδομήντα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι εισβολείς  για να σπάσουν το προστατευτικό ρολό και τη τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού της Αγίας Γαλήνης.

Στη συνέχεια αφού απενεργοποίησαν το συναγερμό άδειασαν τη βιτρίνα και άλλα σημεία του καταστήματος από όλα σχεδόν τα κοσμήματα προκαλώντας οικονομική ζημιά χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη.

Κανείς δεν τους είδε τους εισβολείς και οι κάτοικοι της Αγίας Γαλήνης είναι ανάστατοι όπως και οι υπόλοιποι επαγγελματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις