Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στα χέρια των Αρχών ο άνθρωπος που εφοδίαζε τους τζιχαντιστές της Βαρκελώνης
ΚΟΣΜΟΣ

Στα χέρια των Αρχών ο άνθρωπος που εφοδίαζε τους τζιχαντιστές της Βαρκελώνης

Ένας άνδρας συνελήφθη από τις μαροκινές αρχές, που θεωρείται ύποπτος για εφοδιασμό των τζιχαντιστών με φιάλες αερίου, κυρίως αυτών που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στην Καταλονία, όπου σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι. Οι φιάλες αερίου αυτές είναι που προκάλεσαν καταλάθος την έκρηξη στο «αρχηγείο» των τζιχαντιστών στο Αλκανάρ. Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία στην Καζαμπλάνκα. Ο Χουάν Ιγνάθιο Θόιδο, υπουργός Εσωτερικών […]

c.files_.bbci_.co_.uk_97452293_mediaitem974522-4b6c5f19b046192d2f2042ef2f3bce30a1122aa4

Ένας άνδρας συνελήφθη από τις μαροκινές αρχές, που θεωρείται ύποπτος για εφοδιασμό των τζιχαντιστών με φιάλες αερίου, κυρίως αυτών που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στην Καταλονία, όπου σκοτώθηκαν 16 άνθρωποι.

Οι φιάλες αερίου αυτές είναι που προκάλεσαν καταλάθος την έκρηξη στο «αρχηγείο» των τζιχαντιστών στο Αλκανάρ.

Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία στην Καζαμπλάνκα.

Ο Χουάν Ιγνάθιο Θόιδο, υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας, δήλωσε ότι έχουν συλληφθεί δύο άτομα που σχετίζονται με τις επιθέσεις, αλλά οι μαροκινές αρχές αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, ο δεύτερος ύποπτος που συνελήφθη φαίνεται ότι ήταν συγγενής ενός μέλους του θύλακα της Βαρκελώνης. Οι αρχές τον συνέλαβαν στην πόλη Ούιντα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις