Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έπιασε on air τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της: “Ψάχνω αγγούρια” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έπιασε on air τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της: “Ψάχνω αγγούρια” (vid)

Σάλος έχει προκληθεί με την παρουσιάστρια από τη Δομινικανή Δημοκρατία που δεν δίστασε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της σε live μετάδοση. Την ώρα που μιλούσε για το πώς ψωνίζει ζαρζαβατικά σε σούπερ μάρκετ η Step Feliz, έκανε τη χειρονομία, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. «Εκμεταλλεύομαι τις ειδικές προσφορές όταν αγορά ζω λαχανικά και […]

ImageHandler (1)

Σάλος έχει προκληθεί με την παρουσιάστρια από τη Δομινικανή Δημοκρατία που δεν δίστασε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του συμπαρουσιαστή της σε live μετάδοση.

Την ώρα που μιλούσε για το πώς ψωνίζει ζαρζαβατικά σε σούπερ μάρκετ η Step Feliz, έκανε τη χειρονομία, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

«Εκμεταλλεύομαι τις ειδικές προσφορές όταν αγορά ζω λαχανικά και συνήθως πηγαίνω τις Τετάρτες στο σούπερ μάρκετ. Το πρώτο που ψάχνω είναι τα αγγούρια», είπε η Feliz και πιάνοντας τα απόκρυφα του συμπαρουσιαστή της, συνέχισε λέγοντας: «Για να δω αν μπορώ να βρω ένα αγγούρι εδώ».

PAY-CEN_HostCrotch_01

Οι περισσότεροι την κατηγόρησαν για έλλειψη σεβασμού απέναντι στον συμπαρουσιαστή της, ενώ άλλοι την χαρακτήρισαν χυδαία. Αρκετοί ήταν και αυτοί που ζήτησαν να πληρώσει πρόστιμο το κανάλι.

Η Feliz, μοντέλο και παρουσιάστρια είναι ήδη γνωστή στη χώρα της για την προκλητική της συμπεριφορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις