Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρόι Κιν: «Ο Ράιαν Γκιγκς σήμερα θα κόστιζε 2 δισεκατομμύρια» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρόι Κιν: «Ο Ράιαν Γκιγκς σήμερα θα κόστιζε 2 δισεκατομμύρια» (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Ιρλανδίας και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, αναφέρθηκε στα ποσά που ξοδεύονται τα τελευταία χρόνια για μεταγραφές. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αν μέτριοι ποδοσφαιριστές κοστίζουν στις ομάδες 45-50.000.000€, τότε οι πρώην συμπαίκτες του όπως ο Βαν Νίστελρόι και ο Μπέκαμ θα κόστιζαν 1 δις. […]

keane2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Ιρλανδίας και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, αναφέρθηκε στα ποσά που ξοδεύονται τα τελευταία χρόνια για μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αν μέτριοι ποδοσφαιριστές κοστίζουν στις ομάδες 45-50.000.000€, τότε οι πρώην συμπαίκτες του όπως ο Βαν Νίστελρόι και ο Μπέκαμ θα κόστιζαν 1 δις. ενώ κοστολογεί τον Ράιν Γκιγκς στα 2 δις. με τα σημερινά δεδομένα της αγοράς.

Όταν ρωτήθηκε πόσο θα κόστιζε ο Ρόι Κιν (ο ίδιος δηλαδή) σήμερα, είπε πως θα κόστιζε 3.750.000€, το ποσό δηλαδή που ξόδεψε η Γιουνάιτεντ το 1993 για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως εφόσον έχει διαμορφωθεί έτσι η αγορά, δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές οι ίδιοι για αυτή την εξέλιξη.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, ο Νεϊμάρ μετακόμισε στο Παρίσι έναντι 222.000.000€, ενώ ο Ουσμάν Ντεμπελέ έγινε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα για ένα ποσό που ίσως να φτάσει και τα 145.000.000€.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις