Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: “Αγκάθι” για τη συμφωνία με Λας Πάλμας και Αραούχο η οψιόν αγοράς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: “Αγκάθι” για τη συμφωνία με Λας Πάλμας και Αραούχο η οψιόν αγοράς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Είναι δεδομένο πως όλες οι πλευρές, θέλουν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Η ΑΕΚ και οι φίλαθλοί της, επιθυμούν να δουν τον Σέρχιο Αραούχο να φορά και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, δεν τον υπολογίζει και θέλει να αποκομίσει κέρδος από την περίπτωση του, […]

araujo2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Είναι δεδομένο πως όλες οι πλευρές, θέλουν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Η ΑΕΚ και οι φίλαθλοί της, επιθυμούν να δουν τον Σέρχιο Αραούχο να φορά και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η Λας Πάλμας, από την πλευρά της, δεν τον υπολογίζει και θέλει να αποκομίσει κέρδος από την περίπτωση του, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα τον δώσει σε “τιμή ευκαιρίας”.

Για αυτό τον λόγο, οι Ισπανοί είναι θετικοί στο να τον δανείσουν στην «Ένωση», αλλά όχι και να τοποθετήσουν οψιόν αγοράς.

Σε περίπτωση που υπάρξει οψιόν, η ΑΕΚ εάν μείνει ικανοποιημένη για άλλη μια φορά από την απόδοση του 25χρονου, θα έχει την δυνατότητα να τον κάνει δικό της προσφέροντας το ποσό της ρήτρας που θα συμφωνηθεί.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, καθώς σε περίπτωση που ο Αργεντινός “βγάλει μάτια” με την απόδοσή του, τότε θα μπορεί να τον πουλήσει σε κάποιο πιο ανεπτυγμένο πρωτάθλημα με στόχο το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις