Τα νέα “όπλα” της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα νέα “όπλα” της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με στόχο την ενίσχυση των μέσων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και την εξασφάλιση κανόνων ίσου ανταγωνισμού στην αγορά, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά στην λήψη πιο αποτελεσματικών μέτρων. Την περασμένη εβδομάδα παρελήφθησαν τα 4 μηχανήματα X- rays, μετά τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού, τα οποία και βρίσκονται σε αποθήκη του ΟΛΠ. Μετά από ειδικά τεστ, που […]

29.08.2017 | 10:01

Με στόχο την ενίσχυση των μέσων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και την εξασφάλιση κανόνων ίσου ανταγωνισμού στην αγορά, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά στην λήψη πιο αποτελεσματικών μέτρων.

Την περασμένη εβδομάδα παρελήφθησαν τα 4 μηχανήματα X- rays, μετά τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού, τα οποία και βρίσκονται σε αποθήκη του ΟΛΠ.

Μετά από ειδικά τεστ, που θα κάνει η ανάδοχη εταιρεία, 40 τελωνειακοί , θα περάσουν από ειδική εκπαίδευση έως και το δεύτερο 10 ήμερο του Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τα μηχανήματα αυτά θα εγκατασταθούν στα Τελωνεία, Γ΄ Πειραιά, Α΄ Θεσσαλονίκης, Κήπων και Κακαβιάς.

Παράλληλα, βρίσκονται στην τελική φάση οι διαδικασίες υπαγωγής της προμήθειας άλλων 12 μηχανημάτων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για 8 αυτοκινούμενα, για 2 σταθερά και για 2 σιδηροδρομικά βαγόνια εμπορευματοκιβωτίων. Αμέσως μετά θα γνωστοποιηθούν οι τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσες εταιρείες το επιθυμούν.

Exit mobile version