Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας ο Νταβίντ Βίγια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επέστρεψε στην Εθνική Ισπανίας ο Νταβίντ Βίγια!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Χούλεν Λοπετέγκι, διάλεξε πολλούς νεαρούς από την Κ21 ώστε να στελεχώσουν την ομάδα των ανδρών. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν η επιστροφή του Νταβίντ Βίγια! Παρά το γεγονός πως η απόδοσή του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS, […]

david villa2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Χούλεν Λοπετέγκι, διάλεξε πολλούς νεαρούς από την Κ21 ώστε να στελεχώσουν την ομάδα των ανδρών.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν η επιστροφή του Νταβίντ Βίγια!

Παρά το γεγονός πως η απόδοσή του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα MLS, πολλοί πίστευαν πως η φυγή του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σήμανε ουσιαστικά το τέλος της καριέρας του στην εθνική ομάδα.

Ο 35χρονος επιθετικός της Νέας Υόρκης, θα αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη ώστε να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Τσέλσι.

Μάρκο Ασένσιο, Ντεουλοφέου, Μπάρτρα και ο τερματοφύλακας Κέπα Αριζαμπαλάγκα, βρίσκονται επίσης στην επιλογή του προπονητή. Ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει και ο 23χρονος επιθετικός της Μίλαν, Σούσο.

Για τους αγώνες με Ιταλία, Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, εκτός αποστολής μένουν οι Χουάν Μάτα, Πάκο Αλκάθερ, Άντερ Ερέρα, Λούκας Βάσκεθ, Χάβι Μαρτίνεθ, Νολίτο.

 

Η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα, Ρέινα, Αριζαμπαλάγκα

Αμυντικοί: Άλμπα, Αθπιλικουέτα, Μπάρτρα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Μονρεάλ, Πικέ, Ράμος

Μέσοι: Ίσκο, Τιάγκο, Μπουσκέτς, Σούσο, Σίλβα, Ινιέστα, Σαούλ, Κόκε

Επιθετικοί: Ασένσιο, Άσπας, Ντεουλοφέου, Βιτόλο, Μοράτα, Πέδρο, Βίγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις