Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο σοκαριστικό video από τη δολοφονία του παρουσιαστή: Σασμάζ και Ακέρ μέσα στα αίματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σοκαριστικό video από τη δολοφονία του παρουσιαστή: Σασμάζ και Ακέρ μέσα στα αίματα

Ένα συγκλονιστικό video ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους που έγινε στην Τουρκία με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό Βατάν Σασμάζ να πέφτει νεκρός από το όπλο του πρώην μοντέλου Φιλίζ Ακέρ, η οποία μετά το φόνο αυτοκτόνησε, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Το βράδυ της Κυριακής η Ακέρ πήγε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου Conrad της […]

CpRW-l-W8AAU8BO

Ένα συγκλονιστικό video ντοκουμέντο από το έγκλημα πάθους που έγινε στην Τουρκία με τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό Βατάν Σασμάζ να πέφτει νεκρός από το όπλο του πρώην μοντέλου Φιλίζ Ακέρ, η οποία μετά το φόνο αυτοκτόνησε, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Το βράδυ της Κυριακής η Ακέρ πήγε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου Conrad της Κωνσταντινούπολης όπου έμενε ο 43χρονος και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές πισώπλατα.

Στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου, όταν έφτασε στον τόπο της δολοφονίας, βρήκε τον Σασμάζ νεκρό στο πάτωμα, με τέσσερις σφαίρες στην πλάτη και την Ακέρ επίσης νεκρή στο κρεβάτι από σφαίρα στο κεφάλι.

tyrkey

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου Βατάν» και δείχνει θύμα και θύτη μέσα στα αίματα μετά το σοκαριστικό έγκλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις