Τουρκία: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του διάσημου παρουσιαστή από το πρώην μοντέλο

ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του διάσημου παρουσιαστή από το πρώην μοντέλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκ έχει προκαλέσει την Τουρκία η δολοφονία του πολύ διάσημου τηλεπαρουσιαστή από πρώην μοντέλο μέσα στο ξενοδοχείο Conrad της Κωνσταντινούπολης. Νεκρός είναι ο 43χρονος Βατάν Σασμάζ, διάσημος Τούρκος παρουσιαστής της τηλεόρασης και ηθοποιός, και δράστης η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ, πρώην μοντέλο, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Όλα συνέβησαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Conrad στην περιοχή Μπεσίκτας […]

28.08.2017 | 17:54

Σοκ έχει προκαλέσει την Τουρκία η δολοφονία του πολύ διάσημου τηλεπαρουσιαστή από πρώην μοντέλο μέσα στο ξενοδοχείο Conrad της Κωνσταντινούπολης.

Νεκρός είναι ο 43χρονος Βατάν Σασμάζ, διάσημος Τούρκος παρουσιαστής της τηλεόρασης και ηθοποιός, και δράστης η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ, πρώην μοντέλο, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα συνέβησαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Conrad στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης , όπου διέμενε επί ένα μήνα η γυναίκα.

Σασμάζ και Ικέρ ήταν ζευγάρι το 2009 αλλά χώρισαν. Το 2015 ο Σασμάζ παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα.

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι η Φιλίζ Ακέρ πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Σασμάζ, προτού αυτοκτονήσει στο ίδιο δωμάτιο.

η 55χρονη δράστης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με την ανιψιά της στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αμέσως κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό της.

Η ανιψιά της δήλωσε στην αστυνομία ότι η Ικέρ λίγο πριν ανέβει στο δωμάτιο ήταν πολύ φορτισμένη γι’ αυτό και εκείνη λίγο μετά ενημέρωσε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου ότι δεν μπορεί να την εντοπίσει. Αρχικά φοβήθηκε ότι η θεία της είχε αυτοκτονήσει αλλά τελικά η αλήθεια ήταν ακόμα πιο σκληρή.

Οπως δήλωσε η ανιψιά: «Ο Βατάν δεν φταίει σε τίποτε, η θεία μου ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Συνέχεια μου έλεγε ότι ο Βατάν θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί».

Δυο χρόνια πριν, η 55χρονη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ενώ απειλούσε πως θα σκοτώσει τη νέα σύζυγο του Σασμάν. Άνθρωποι από το περιβάλλον της υποστηρίζουν πως η Ικέρ είχε ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας του χωρισμού της με το θύμα.

 

Exit mobile version