Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ από την άγρια δολοφονία διάσημου παρουσιαστή στο δωμάτιο ξενοδοχείου
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ από την άγρια δολοφονία διάσημου παρουσιαστή στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Σοκ στην Τουρκία με την άγρια δολοφονία του 44χρονου Βατάν Σασμάζ, σταρ της χώρας. Ο Τούρκος παρουσιαστής και ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης. Η δράστης, που αναγνωρίστηκε ως το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και αμέσως αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με μάρτυρες, η Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα […]

ImageHandler (1)

Σοκ στην Τουρκία με την άγρια δολοφονία του 44χρονου Βατάν Σασμάζ, σταρ της χώρας.

Ο Τούρκος παρουσιαστής και ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης.

Η δράστης, που αναγνωρίστηκε ως το πρώην μοντέλο Φιλίζ Ακέρ, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και αμέσως αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και μετά πήγε στο δωμάτιό της. Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.

1613013_940x531
Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του σαν ηθοποιός το 1993. Έπαιξε σε αρκετές διαφημίσεις, βιντεοκλίπς και σειρές.

Το 2000 πρωταγωνίστησε σε ένα πρωινό πρόγραμμα σε ιδιωτικό κανάλι, που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για εννιά χρόνια.

filiz-aker-kimdir-9974720_9743_o

Το γραφείο του επικεφαλής Δημοσίου Κατηγόρου της Κωνσταντινούπολης τόνισε ότι δεν έχει συλληφθεί κανείς προς το παρόν καθώς γίνονται έρευνες.
1612911_940x531

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις