Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κάρλος Ζέκα: «Ίσως μια μέρα να επιστρέψω»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάρλος Ζέκα: «Ίσως μια μέρα να επιστρέψω»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες, την διοίκηση, και πάνω από όλα τους οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού ο Κάρλος Ζέκα. Ο Ελληνο-Πορτογάλος μέσος, ανήκει πλέον στην Κοπεγχάγη, και στην ανακοίνωσή του, ανέφερε πως ο κύκλος του στον Παναθηναϊκό έκλεισε, ενώ θεωρεί πως η Κοπεγχάγη αποτελεί το επόμενο βήμα της καριέρας του. Αναλυτικά, […]

ZECA2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες, την διοίκηση, και πάνω από όλα τους οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού ο Κάρλος Ζέκα.

Ο Ελληνο-Πορτογάλος μέσος, ανήκει πλέον στην Κοπεγχάγη, και στην ανακοίνωσή του, ανέφερε πως ο κύκλος του στον Παναθηναϊκό έκλεισε, ενώ θεωρεί πως η Κοπεγχάγη αποτελεί το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού τα τελευταία έξι χρόνια και αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Με τον Παναθηναϊκό έζησα σχεδόν τα πάντα. Στιγμές χαράς, στιγμές λύπης, επιτυχίες και αποτυχίες. Κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και παράλληλα πήρα πολλά από το σύλλογο. Αγάπησα τον Παναθηναϊκό και στην πραγματικότητα έγινα φίλαθλός του. Μαζί με αυτά έγινα Έλληνας και πλέον έχω την τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα.

Όμως έφτασε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Κοπεγχάγη μου προσφέρει μια νέα μεγάλη πρόκληση, την οποία θέλω να βιώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Φεύγω ως αρχηγός από την ομάδα και θα ήθελα να απευθύνω ένα μήνυμα στον κόσμο που υποστηρίζει το σύλλογο: να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος αυτή η ομάδα.

Ίσως μια μέρα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν δεν είμαι πια εδώ, θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και ένας παντοτινός φίλαθλός της.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις