Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Jay Z εξηγεί επιτέλους τι κρύβεται, πίσω από τα ονόματα που πήραν τα δίδυμα
LIFESTYLE

Ο Jay Z εξηγεί επιτέλους τι κρύβεται, πίσω από τα ονόματα που πήραν τα δίδυμα

H Beyonce πριν δυο μήνες έφερε στον κόσμο δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, τη Rumi και τον Sir. Μετά από πολλά σενάρια των φανατικών θαυμαστών, ο Jay Z αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τα ονόματα αυτά. «Η Rumi είναι η αγαπημένη μας ποιήτρια, οπότε αυτό θα ήταν το όνομα για την κόρη μας», εξήγησε. Όσο για το […]

beyonce-jay-z-sleeping-apart

H Beyonce πριν δυο μήνες έφερε στον κόσμο δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, τη Rumi και τον Sir.

Μετά από πολλά σενάρια των φανατικών θαυμαστών, ο Jay Z αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από τα ονόματα αυτά.

«Η Rumi είναι η αγαπημένη μας ποιήτρια, οπότε αυτό θα ήταν το όνομα για την κόρη μας», εξήγησε. Όσο για το δεύτερο νεογέννητο, τον Sir είπε το εξής: «Το Sir ήταν σαν λες “φίλε μου, βγες έξω”. Και βγήκε έξω σαν κύριος».

beyonce-1503817113

Τόνισε, ακόμα, ότι στην επόμενη περιοδεία του θα τον ακολουθήσει όλη του η οικογένεια. «Φρόντισα να κλείσω την περιοδεία για τον Οκτώβριο, ώστε να έχω τουλάχιστον 3 μήνες με τα δίδυμα, να βλέπω πως μεγαλώνουν, το δέσιμο που δημιουργείται μεταξύ τους», είπε ο γνωστός ράπερ.

beyonce2-1503817127

«Βέβαια, ούτως ή άλλως, θα είναι μαζί μου στην περιοδεία, αλλά χρειαζόμουν κι ένα διάστημα που δεν θα έκανα τίποτα»,συμπλήρωσε. «Προς το παρόν, όλη μου η προσοχή είναι σε αυτά. Γι΄ αυτό και η μουσική περιοδεία προγραμματίστηκε τόσο αργότερα σε σχέση με την κυκλοφορία του άλμπουμ (που έγινε τον Ιούνιο)».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις