Αυτοκίνητο με έξι άτομα έπεσε στον γκρεμό, εξαιτίας του αντικριστού

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο με έξι άτομα έπεσε στον γκρεμό, εξαιτίας του αντικριστού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στον γκρεμό κατέληξε αυτοκίνητο με έξι άτομα στην Κρήτη, καθώς οι επιβαίνοντες είχαν το μυαλό τους και τα μάτια τους αλλού! Όλα έγιναν πριν τις 7:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητο έφυγε από τη λίμνη του Ζαρού και λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους έφυγε από την πορεία του και έπεσε στον […]

27.08.2017 | 10:17

Στον γκρεμό κατέληξε αυτοκίνητο με έξι άτομα στην Κρήτη, καθώς οι επιβαίνοντες είχαν το μυαλό τους και τα μάτια τους αλλού!

Όλα έγιναν πριν τις 7:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητο έφυγε από τη λίμνη του Ζαρού και λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους έφυγε από την πορεία του και έπεσε στον γκρεμό.

Για καλή τους τύχη, μια λεμονιά το σταμάτησε, ωστόσο το αυτοκίνητο γύρισε ανάποδα.

Αμέσως έτρεξαν άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά και έβγαλαν προσεκτικά τους επιβάτες, που ήταν στην πλειοψηφία τους μικρής ηλικίας παιδιά.

Πολύ γρήγορα έφτασαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από τις Μοίρες και ένα από την Αγία Βαρβάρα και μετέφεραν τρεις από τους επιβάτες αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Ηράκλειο.

Το παράδοξο είναι πως αυτό που τους τράβηξε την προσοχή και έχασαν τον έλεγχο, ήταν το αντικριστό που ψηνόταν σε ταβέρνα δίπλα στον δρόμο όπου γινόταν κοινωνική εκδήλωση εκείνη την ώρα.

Όπως είπαν οι ίδιοι, έβλεπαν πρώτη φορά αντικριστό και το μάτι τους έμεινε στυλωμένο!

Exit mobile version