Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βάρντυ στην Έβερτον, Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, Εμπαπέ στην Παρί – Τι ισχύει για όλες τις φήμες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βάρντυ στην Έβερτον, Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, Εμπαπέ στην Παρί – Τι ισχύει για όλες τις φήμες

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της, και οι ομάδες θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η Έβερτον, μετά τον Ρούνεϊ και τον Σίγκουρντσον, θέλει να αποκτήσει τον Τζέιμι Βάρντυ από τη Λέστερ, που κοστολογείται στα 43.000.000€. Η Άρσεναλ, είναι έτοιμη να καταθέσει 80.000.000€, ώστε να καλύψει […]

COUTINHO

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της, και οι ομάδες θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Έβερτον, μετά τον Ρούνεϊ και τον Σίγκουρντσον, θέλει να αποκτήσει τον Τζέιμι Βάρντυ από τη Λέστερ, που κοστολογείται στα 43.000.000€.

Η Άρσεναλ, είναι έτοιμη να καταθέσει 80.000.000€, ώστε να καλύψει την ρήτρα του Μάρκο Ασένσιο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, βλέποντας την απόδοση του 20χρονου, σκέφτεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο με τη ρήτρα στα 500.000.000€, φοβούμενος μην του συμβεί κάτι παρόμοιο με την υπόθεση Νεϊμάρ.

Η Λίβερπουλ, επικοινώνησε με την Μπαρτσελόνα, και της έθεσε διορία μέχρι τη Δευτέρα ώστε να συμφωνήσουν το ποσό πώλησης του Φιλίπε Κουτίνιο. Όπλο για τους «Καταλανούς», είναι η θέληση του Βραζιλιάνου να “μετακομίσει” στο Καμπ Νου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης του Κύλιαν Εμπαπέ από τη Μονακό. Οι «Παριζιάνοι», προσφέρουν 180.000.000€ για τον νεαρό. Οι »Μονεγάσκοι», προτιμούν να τον πουλήσουν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η ομάδα από το Πριγκιπάτο θα φέρει τον επιθετικό της Λέστερ, Σλιμανί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις