Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θύμα χάκερς έπεσε η Ρεάλ Μαδρίτης – Καλωσόρισαν τον Μέσσι στην ομάδα! (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θύμα χάκερς έπεσε η Ρεάλ Μαδρίτης – Καλωσόρισαν τον Μέσσι στην ομάδα! (pic)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μια κακόγουστη φάρσα πραγματοποίησαν χάκερς, τόσο στο σύλλογο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στους φιλάθλους της. Πρόκειται για την ομάδα των χάκερς OurMine, που λίγες μέρες πριν, πήραν τον έλεγχο της επίσημης σελίδας της Μπαρτσελόνα, και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία. Στην ανάρτηση που δημοσίευσαν, είχαν εισάγει βίντεο […]

HACKERS

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μια κακόγουστη φάρσα πραγματοποίησαν χάκερς, τόσο στο σύλλογο της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στους φιλάθλους της.

Πρόκειται για την ομάδα των χάκερς OurMine, που λίγες μέρες πριν, πήραν τον έλεγχο της επίσημης σελίδας της Μπαρτσελόνα, και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσαν, είχαν εισάγει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο Λιονέλ Μέσσι να σκοράρει εναντίον της «βασίλισσας», και από κάτω αναγραφόταν το μήνυμα «Καλώς ήρθες Μέσσι!».

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση της ομάδος, και χάρηκαν που απέκτησαν τον καλύτερο παίκτη της αιώνιας αντιπάλου.

Η ομάδα των χάκερς, ανέλαβε την ευθύνη για την “επίθεση”, τονίζοντας πως «Η ασφάλεια στο ίντερνετ είναι σκ**ά, και θέλαμε να το αποδείξουμε».

twitter

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις