Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αήττητος ολοκλήρωσε την καριέρα του ο Φλόιντ Μέιγουέδερ! Κέρδισε και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αήττητος ολοκλήρωσε την καριέρα του ο Φλόιντ Μέιγουέδερ! Κέρδισε και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ολοκληρώθηκε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες μάχες που έχουν διεξαχθεί. Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο βασιλιάς των μεικτών πολεμικών τεχνών, “τόλμησε” να τα βάλει με τον κορυφαίο πυγμάχο, Φλόιντ Μέιγουέδερ. Οι δυο τους, αναμετρήθηκαν σε αγώνα πυγμαχίας, με τον Αμερικανό να έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Ο Ιρλανδός, ξεκίνησε καλά τον αγώνα και […]

conor_floyd

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ολοκληρώθηκε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες μάχες που έχουν διεξαχθεί.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο βασιλιάς των μεικτών πολεμικών τεχνών, “τόλμησε” να τα βάλει με τον κορυφαίο πυγμάχο, Φλόιντ Μέιγουέδερ.

Οι δυο τους, αναμετρήθηκαν σε αγώνα πυγμαχίας, με τον Αμερικανό να έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Ο Ιρλανδός, ξεκίνησε καλά τον αγώνα και πέτυχε κάποια χτυπήματα, ωστόσο, ο Φλόιντ πάλεψε με αμυντική τακτική, με στόχο να κουράσει τον αντίπαλό του.

Εν τέλει, το σχέδιό του απέδωσε καρπούς, καθώς ο ΜακΓκρέγκορ, όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν να χάνει τη φρεσκάδα του. Έτσι, ο Μέιγουέδερ κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με τεχνικό άουτ στον 10 γύρο, κάνοντας το 50-0 στην καριέρα του, την οποία ολοκληρώνει αήττητος.

t mobile

«Ήταν σίγουρα ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου. Ο ΜακΓκρέγκορ είναι καλός μαχητής, αλλά ήμουν καλύτερος», δήλωσε ο 40χρονος Αμερικανός.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο πρωταθλητής του MMA, δήλωσε: «Δεν είναι πολύ γρήγορος ή δυνατός, αλλά είναι πολύ συγκροτημένος και έπαιξε πολύ καλά την τακτική του.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και μετά το δέκατο γύρο, θα μπορούσε να με αφήσει ο διαιτητής. Κι ας έπεφτα στο έδαφος. Ας με άφηνε ακόμη και να με βγάλει νοκ άουτ. Έχω ξαναβρεθεί σε αυτό το σημείο, με έχουν στραγγαλίσει σε ζωντανή μετάδοση και επέστρεψα».

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=QAIvfWQsP5c

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις