Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το trash talking ανάμεσα σε ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μέιγουέδερ! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το trash talking ανάμεσα σε ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μέιγουέδερ! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Προ των πυλών βρίσκεται το – κατά πολλούς – κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Ο Φλόιντ Μέιγουέδερ, θα αντιμετωπίσει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Από τη μία, ο Μέιγουέδερ προέρχεται από τον κόσμο του μποξ, και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μποξέρ όλων των εποχών. Στην […]

floyd2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Προ των πυλών βρίσκεται το – κατά πολλούς – κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Ο Φλόιντ Μέιγουέδερ, θα αντιμετωπίσει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από τη μία, ο Μέιγουέδερ προέρχεται από τον κόσμο του μποξ, και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μποξέρ όλων των εποχών. Στην καριέρα του, έχει 49 νίκες, 26 εκ των οποίων με νοκ άουτ. Έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στη ζωή του, και αυτή ήταν το 1996 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε, είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων, καθώς οι κριτές “έκλεψαν” τον Αμερικανό, και έδωσαν τη νίκη στον αντίπαλό του στους πόντους.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ αντιπροσωπεύει τις μεικτές πολεμικές τέχνες. Αγωνίζεται στο UFC, και είναι ο πρωταθλητής της κατηγορίας ελαφρών βαρών. Έχει 21 νίκες, 18 με νοκ άουτ, και 3 ήττες μέσω υποταγής.

Κατά τη διάρκεια του face-off και της ζύγισης, οι δύο άντρες, όπως ήταν λογικό, αντάλλαξαν διάφορες κουβέντες και απειλές:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις