Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αδιανόητο: Πρόστιμο σε πυροσβέστη επειδή οι φλόγες του έκαψαν τη στολή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδιανόητο: Πρόστιμο σε πυροσβέστη επειδή οι φλόγες του έκαψαν τη στολή

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη! Τον περσινό Ιούλιο στην προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια, το παντελόνι και τα άρβυλα του συμβασιούχου πυροσβέστη Στέλιου Μπακούση, καταστράφηκαν από τις φλόγες. Φέτος, όταν ήταν ήρθε η ώρα της μισθοδοσίας του, για τη νέα αντιπυρική περίοδο, διαπίστωσε έκπληκτος πως έλειπαν χρήματα από το λογαριασμό του. «Αφού […]

6CR1eZft8p9UdY9VyTfN

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη!

Τον περσινό Ιούλιο στην προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια, το παντελόνι και τα άρβυλα του συμβασιούχου πυροσβέστη Στέλιου Μπακούση, καταστράφηκαν από τις φλόγες. Φέτος, όταν ήταν ήρθε η ώρα της μισθοδοσίας του, για τη νέα αντιπυρική περίοδο, διαπίστωσε έκπληκτος πως έλειπαν χρήματα από το λογαριασμό του.

«Αφού ανακάλυψα και ρώτησα για ποιο λόγο μου κρατήσανε χρήματα, γιατί δεν ήξερα, τότε μου κοινοποιήθηκε η ποινή. Παίρνω 680 ευρώ για πέντε μήνες, μπαίνω ταμείο ανεργίας για τρεις μήνες και τους υπόλοιπους είμαι άνεργος κι από τα 680 ευρώ μου αφαιρεθήκανε 250 ευρώ», είπε αρχικά ο Στέλιος Μπακούσης μιλώντας στο Star.

Το συγκεκριμένο περιστατικό γνωστοποίησε με παρέμβασή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων πυροσβεστών, ζητώντας άμεση διερεύνηση.

«Αντί η υπηρεσία να μεριμνήσει, ώστε να χορηγηθούν στον άνθρωπο τα άρβυλα και η στολή του, του έβαλαν και πρόστιμα», αναφέρουν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις