Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Το νέο, άρρωστο video των τζιχαντιστών: Σπάνε με μανία αγάλματα του Χριστού- “Θα έρθουμε”
ΚΟΣΜΟΣ

Το νέο, άρρωστο video των τζιχαντιστών: Σπάνε με μανία αγάλματα του Χριστού- “Θα έρθουμε”

Μετά το μακελειό της Καταλονίας, ο πάπας Φραγκίσκος και η Ιταλία μπαίνουν ξανά στο στόχαστρο των τζιχαντιστών. Σύμφωνα με τη La Stampa, σε τζιχαντιστική ιστοσελίδα αναρτήθηκε video, γυρισμένο στις Φιλιππίνες, που περιλαμβάνει τις νέες απειλές του Ισλαμικού Κράτους. Στο video, τζιχαντιστές καταστρέφουν μια χριστιανική εκκλησία κι ένας μαχητής του χαλιφάτου δείχνει τη φωτογραφία του πάπα και λέει ότι «πρόκειται να φτάσουμε ως τη Ρώμη». Άλλοι τζιχαντιστές σκίζουν […]

isis-pope3-1503645056

Μετά το μακελειό της Καταλονίας, ο πάπας Φραγκίσκος και η Ιταλία μπαίνουν ξανά στο στόχαστρο των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με τη La Stampa, σε τζιχαντιστική ιστοσελίδα αναρτήθηκε video, γυρισμένο στις Φιλιππίνες, που περιλαμβάνει τις νέες απειλές του Ισλαμικού Κράτους.

isis-pope4-1503645060

Στο video, τζιχαντιστές καταστρέφουν μια χριστιανική εκκλησία κι ένας μαχητής του χαλιφάτου δείχνει τη φωτογραφία του πάπα και λέει ότι «πρόκειται να φτάσουμε ως τη Ρώμη».

Άλλοι τζιχαντιστές σκίζουν φωτογραφίες του και καταστρέφουν αγάλματα του Χριστού και της Παναγίας. Τέλος, ακούγεται μια φωνή στα Αγγλικά να λέει «θυμηθείτε το, άπιστοι: Θα έρθουμε στην Ρώμη».

isis-pope2-1503645051

Την ίδια στιγμή, το ΙΚ υπέδειξε στόχους στους υποστηρικτές του, μέσω του φιλικού προς αυτό μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Telegram. Οι στόχοι αυτοί περιλαμβάνουν την Ιταλία, το Βέλγιο και τη Δανία.

isis-pope1-1503645048

Σύμφωνα με την αμερικανική οργάνωση Site, που μελετά και καταγράφει την δράση των τρομοκρατών και τη τζιχαντιστική προπαγάνδα, ο ISIS καλεί τους «μοναχικούς λύκους» μαχητές του να επιτεθούν με αυτοκίνητα σε στόχους στην Ιταλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις