Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπριζίτ Μακρόν: Όλο και πιο κοντό το φόρεμα που επιλέγει- H εμφάνιση στη Βουλγαρία (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Μπριζίτ Μακρόν: Όλο και πιο κοντό το φόρεμα που επιλέγει- H εμφάνιση στη Βουλγαρία (photos)

Συνοδεύοντας τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν, στην περιοδεία του στη Βουλγαρία, η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν είχε την ευκαιρία να δείξει τα πόδια της, για μια ακόμη φορά. Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ και την σύζυγό του Ντεσίσλαβα Ράντεβα στην Βάρνα, κοντά στην Μαύρη Θάλασσα. Η Μπριζίτ Μακρόν […]

brigitte708_8

Συνοδεύοντας τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν, στην περιοδεία του στη Βουλγαρία, η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν είχε την ευκαιρία να δείξει τα πόδια της, για μια ακόμη φορά.

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ και την σύζυγό του Ντεσίσλαβα Ράντεβα στην Βάρνα, κοντά στην Μαύρη Θάλασσα.

brigite4

Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε για την εμφάνισή της ένα σκούρο μπλε, κοντό φόρεμα, με ασυνήθιστα βολάν στο στήθος.

Για ακόμα μία φορά το φόρεμα ήταν μίνι, ενώ δεν είχε ούτε σακάκι.

brigitte1_5

Ωστόσο, μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό ELLE για τις στιλιστικές της επιλογές αρνήθηκε ότι φοράει πολύ κοντά φορέματα.

Κάποιοι σχολίασαν ότι είναι πολύ μεγάλη για να φοράει μίνι φούστες… «Δεν φοράω μίνι, φοράω φούστες πάνω από το γόνατο» ήταν η απάντηση που έδωσε στο περιοδικό. Και αποκάλυψε τι γινόταν στα νιάτα της για να φορέσει την απαγορευμένη μίνι φούστα.

brigitte5_1

«Τις κρύβαμε στις τσάντες μας και τις φορούσαμε έξω για να χορέψουμε ροκ ν ρολ», είπε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, που βλέπουμε όμως πως επιλέγει πολύ αποκαλυπτικά φορέματα.

brigitte7_0
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις