Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φόνος στα Τρίκαλα: Ένα εξώδικο τον έκανε να σηκώσει το όπλο
ΕΛΛΑΔΑ

Φόνος στα Τρίκαλα: Ένα εξώδικο τον έκανε να σηκώσει το όπλο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Ένας 66χρονος πυροβόλησε με την καραμπίνα του και σκότωσε τον 69χρονο αδερφό του, ενώ τραυμάτισε και την 71χρονη νύφη του, η οποία νοσηλεύεται. Όλα έγιναν περίπου στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής. Ο 69χρονος Βάιος Μπαλντούνας πήγε στο πατρικό του μαζί με τη σύζυγό του. Εκεί βρισκόταν […]

trikala2

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Ένας 66χρονος πυροβόλησε με την καραμπίνα του και σκότωσε τον 69χρονο αδερφό του, ενώ τραυμάτισε και την 71χρονη νύφη του, η οποία νοσηλεύεται.

Όλα έγιναν περίπου στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής.

Ο 69χρονος Βάιος Μπαλντούνας πήγε στο πατρικό του μαζί με τη σύζυγό του. Εκεί βρισκόταν ήδη ο 66χρονος αδερφός του, Κώστας.

trikala2-1

Εδώ και χρόνια τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές για τα περιουσιακά. Όταν ο 66χρονος έστειλε στον αδερφό του εξώδικο, εκείνος αποφάσισε να του ζητήσει το λόγο.

Όπως αναφέρουν γείτονές τους, «βρίσκονταν συνέχεια σε διαμάχη και όποτε έρχονταν εδώ μάλωναν». Και οι δυο είχαν μετακομίσει στην Αθήνα αλλά τα καλοκαίρια επέστρεφαν στο χωριό τους, όπου είχαν γειτονικά σπίτια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πατρικό τους διαμένει πλέον η κατάκοιτη μητέρα τους.

trikala1-1

Οι δυο άνδρες τσακώθηκαν στην αυλή του σπιτιού. Ο καυγάς τους ξέφυγε και ο 66χρονος συνταξιούχος αστυνομικός πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τον 69χρονο αδερφό του, συνταξιούχο λιμενικό.

trikala-7

Από τα πυρά τραυματίστηκε και η 71χρονη σύζυγος του θύματος. Η γυναίκα νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων εκτός κινδύνου.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

trikala1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις