Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κρατούμενοι στον τρομοκράτη της Βαρκελώνης: “Θα σου κόψουμε τον λαιμό”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρατούμενοι στον τρομοκράτη της Βαρκελώνης: “Θα σου κόψουμε τον λαιμό”

Στη φυλακή υπάρχουν άλλοι, σκληροί νόμοι, με τους έγκλειστους να μην λογαριάζουν πολλά όταν ο νέος «συγκάτοικος» έχει προβεί σε απάνθρωπες ενέργειες. Αυτό επιβεβαιώνεται στην περίπτωση των τρομοκρατών που προφυλακίστηκαν για την διπλή επίθεση με βαν στη Βαρκελώνη, που στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους. Οι έγκλειστοι της φυλακής Soto del Real στη Μαδρίτη απείλησαν […]

ImageHandler (13)

Στη φυλακή υπάρχουν άλλοι, σκληροί νόμοι, με τους έγκλειστους να μην λογαριάζουν πολλά όταν ο νέος «συγκάτοικος» έχει προβεί σε απάνθρωπες ενέργειες.

Αυτό επιβεβαιώνεται στην περίπτωση των τρομοκρατών που προφυλακίστηκαν για την διπλή επίθεση με βαν στη Βαρκελώνη, που στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους.

Οι έγκλειστοι της φυλακής Soto del Real στη Μαδρίτη απείλησαν ευθέως έναν από τους τρομοκράτες λέγοντας ότι, όταν έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, θα του κόψουν το λαιμό.

Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι ο τρομοκράτης Driss Oukabir περνούσε τις πόρτες τις φυλακής μετά την δίκη του, με τους φυλακισμένους να φωνάζουν από τα παράθυρα πως θα τον σκοτώσουν.
«Θα σου κόψουμε το λαιμό όταν θα βγεις στην προαύλιο», τού φώναξε ένας από τους κρατούμενους, σύμφωνα με την El Pais.

Ένας δεύτερος ύποπτος αφέθηκε χθες ελεύθερος υπό όρους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις