Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Μια εβδομάδα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Καταλονία, η Ελληνίδα τραυματίας που νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση δεν άντεξε και, όπως φαίνεται, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών, βρισκόταν στη Λας Ράμπλας την ώρα του μακελειού, όταν ο 22χρονος Γιουνές Αμπουγιακούμπ, μαροκινής καταγωγής, έπεσε με ένα λευκό βαν πάνω σε πεζούς. Ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην […]

ap-17230615144270-1503641749

Μια εβδομάδα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Καταλονία, η Ελληνίδα τραυματίας που νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση δεν άντεξε και, όπως φαίνεται, έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Η γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών, βρισκόταν στη Λας Ράμπλας την ώρα του μακελειού, όταν ο 22χρονος Γιουνές Αμπουγιακούμπ, μαροκινής καταγωγής, έπεσε με ένα λευκό βαν πάνω σε πεζούς.

Ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωσε μετά το χτύπημα, πως η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

«Ο πατέρας ήταν πολύ ταραγμένος» έλεγε η γραμματέας του Fernando Turró Homedes, επίτιμου προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου.

Η Ελληνίδα υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, διάρκειας συνολικά 8 ωρών. Δεν τα κατάφερε, όμως, και οι γιατροί τονίζουν ότι πια είναι κλινικά νεκρή και η κατάσταση της είναι μη αναστρέψιμη.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι η οικογένεια του θύματος υπέγραψε για τη δωρεά των οργάνων της σε ανθρώπους που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η σορός δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα αποτεφρωθεί στην Ισπανία.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις