Μεταμορφώστε το μπαγιάτικο ψωμί σε φρέσκο γρήγορα και απλά!

PLUS

Μεταμορφώστε το μπαγιάτικο ψωμί σε φρέσκο γρήγορα και απλά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το ψωμί, απαραίτητο στοιχείο της κουζίνας, δεν είναι δύσκολο να μπαγιατέψει. Όταν ξεραίνεται, ουσιαστικά χάνει την υγρασία του. Πώς θα το κάνετε λοιπόν να “ξανανιώσει”; Τυλίξτε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄. Θα είναι σαν φρέσκο!

24.08.2017 | 10:30

Το ψωμί, απαραίτητο στοιχείο της κουζίνας, δεν είναι δύσκολο να μπαγιατέψει.

Όταν ξεραίνεται, ουσιαστικά χάνει την υγρασία του.

Πώς θα το κάνετε λοιπόν να “ξανανιώσει”;

Τυλίξτε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄.

Θα είναι σαν φρέσκο!

Exit mobile version