Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει τον απίστευτο τρόπο που έμαθε για τη σχέση με τον Σαρκοζί (pics)
LIFESTYLE

Η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει τον απίστευτο τρόπο που έμαθε για τη σχέση με τον Σαρκοζί (pics)

H Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί είναι από τα πιο ωραία ζευγάρια της Γαλλίας και δέκα χρόνια μετά, παραμένουν απόλυτα ερωτευμένοι και απολαμβάνουν την ευτυχία τους με τη μικρή Τζούλια. Τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον μέλλοντα γαμπρό της και πρόεδρο της Γαλλίας αφηγήθηκε η ίδια η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι, Μαρίζα […]

carla708_2

H Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί είναι από τα πιο ωραία ζευγάρια της Γαλλίας και δέκα χρόνια μετά, παραμένουν απόλυτα ερωτευμένοι και απολαμβάνουν την ευτυχία τους με τη μικρή Τζούλια.

Τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον μέλλοντα γαμπρό της και πρόεδρο της Γαλλίας αφηγήθηκε η ίδια η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι, Μαρίζα Τεντέτσι, στο γαλλικό περιοδικό «Vanity Fair».

France's President Nicolas Sarkozy (L) and his wife Carla Bruni-Sarkozy pose before a visit to a hospital in Creteil near Paris December 22, 2009. REUTERS/Gerard Cerles/Pool (FRANCE - Tags: POLITICS HEALTH)

Ήταν ένα πρωί Σαββάτου. Η Κάρλα Μπρούνι βρισκόταν στο παρισινό διαμέρισμα της μητέρας της και ετοιμαζόταν για έξοδο. «Πήγε στο μπάνιο για να φτιάξει τα μαλλιά της. Είχαμε κανονίσει να περάσουμε λίγες ώρες μαζί. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και εμφανίζεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με τους σωματοφύλακές του …Εμεινα άφωνη από την έκπληξη», διηγείται η μητέρα της Μπρούνι.

«Τότε η Κάρλα βγήκε από το μπάνιο και μου λέει: Α, ξέχασα να σου το πω!».

karla-bruni-570

Ο Νικολά Σαρκοζί κατόρθωσε αμέσως να κατακτήσει την καρδιά της μητέρας της αγαπημένης του. Εκείνη μάλιστα του αφιέρωσε ένα κεφάλαιο στο βιβλίο που έγραψε και τον περιέγραψε σαν έναν «υπέροχο και ελκυστικό άνθρωπο».

Η Μαρίζα Ταντέτσι ονειρευόταν να δει τον γαμπρό της να επανεκλέγεται στην γαλλική προεδρία. Αλλά το όνειρο συνετρίβη το 2012 και τις εκλογές κέρδισε ο σοσιαλιστής Φρανσουά Ολάντ. Η Μαρίζα Τεντέτσι κράτησε άσχημες αναμνήσεις από την μετάβαση της εξουσίας:

«Οταν η Κάρλα έφυγε από το προεδρικό μέγαρο ο Φρανσουά Ολάντ δεν την χαιρέτισε καν. Εκλαψα. Βρήκα ότι ήταν τόσο άνανδρο εκ μέρους ενός προέδρου δημοκρατίας!» εξομολογήθηκε η Τεντέτσι στο περιοδικό «Elle» τον Μάιο του 2016.

carlaa3_0

Το βιβλίο της Τεντέτσι ονομάζεται «Αγαπητές μου κόρες, θα σας διηγηθώ …» και απευθύνεται στις δύο κόρες της, Κάρλα Μπρούνι και Βαλέρια, με πολλές εξομολογήσεις. Εκεί αφηγείται τους μυστικούς έρωτες και αναφέρεται στον βιολογικό πατέρα της Μπρούνι, κάποιον Μαουρίτσιο.

book_6_0

«Η Κάρλα δεν ήξερε ποιός ήταν ο πατέρας της ως την ηλικία των 28 ετών. Μου κράτησε κακία γιατί δεν της είχα αποκαλύψει όταν ήταν ακόμη παιδί ότι είχε άλλον πατέρα» έχει δηλώσει η Μαρίζα Τεντέτσι στο «Elle».

Κι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της για τα οποία νιώθει τύψεις. «Γενικά δεν έχω τύψεις, γιατί δεν πιστεύω ότι έκαναν σε κανέναν κακό. Αλλά λυπάμαι για κάποια πράγματα, όπως ότι δεν είπα στην Κάρλα για τον πατέρα της και δεν είπα στον σύζυγό μου ποιά ήταν η αρρώστεια του γιού μας …».

Ο γιός της οικογένειας Μπρούνι, Βιρτζίνιο, πέθανε από AIDS σε ηλικία 46 ετών και η μητέρα του τού αφιέρωσε το βιβλίο της.

o-sarkozi-eksire-to-stithos-tis-mprouni-se-upourgous-tou.w_hr

Η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει: «Την έκανα με τον 19χρονο γιο του εραστή μου»

Το καλά κρυμμένο μυστικό για τον πραγματικό πατέρα της Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε η μητέρα της στην αυτοβιογραφία της.

Στο βιβλίο η Μαρίσα Μπρούνι-Τεντέσκι εξομολογείται ότι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλας ήταν ο γιος του εραστή της και το ειδύλλιο εξελίχθηκε όταν εκείνος ήταν 19 ετών και η μητέρα της Μπρούνι 35.

Η μητέρα, στο βιβλίο της, γράφει πολλά για την ερωτική ιστορία της που ξεκίνησε το 1960 στην ιδιόκτητη βίλα τους στη νότια Γαλλία. Εκεί ήρθε να την συναντήσει ο Τζιόρτζιο, ένας από τους εραστές της, ο οποίος ήταν διάσημος πιανίστας. Ο Τζιόρτζιο ήρθε εκεί για να περάσει τις διακοπές του με την σύζυγό του, την κόρη του και τους δυό του γιούς. Ο ένας από τους γιούς ονομάζεται Μαουρίτσιο, είναι 19 ετών, είναι ωραίος και τρελά ερωτευμένος με την Μαρίσα, η οποία τότε ήταν 35 ετών.

«Η ιστορία μου φαινόταν απίθανη, αλλά η δύναμη της έλξης ήταν μεγάλη», γράφει η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι στο βιβλίο της. Το ίδιο φθινόπωρο η Μαρίσα γίνεται ερωμένη του νεαρού άντρα και μένει έγκυος. Ο Μαουρίτσιο παντρεύεται κάποια άλλη και φεύγει να να ζήσει στη Βραζιλία. Ο σύζυγος υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει αλλά όπως γράφει η μητέρα στο βιβλίο της «Ο Αλμπέρτο αγαπούσε την Κάρλα όπως και τα άλλα δύο παιδιά του».

Η Κάρλα Μπρούνι συνάντησε τον βιολογικό της πατέρα και από τότε τον βλέπει τακτικά. Το μόνο πράγμα που λυπάται η μητέρα της είναι ότι δεν της το είπε νωρίτερα. «Αλλά αυτά τα πράγματα δεν λέγονται στις οικογένειες», γράφει.

Και οι δύο πατεράδες της Κάρλα Μπρούνι είναι εκατομμυριούχοι. Αριστερά ο Αλμπέρτο Μπρούνι Τεντέσκι και δεξιά ο βιολογικός της πατέρας Μαουρίτσιο Ρέμερτ:

carlas-dads_0

Ο Αλμπέρτο Μπρούνι ήταν Ιταλός βιομήχανος και συνθέτης και πέθανε πριν από αρκετά χρόνια,

Ο βιολογικός πατέρας Μαουρίτσιο Ρέμερτ είναι επιχειρηματίας στη Βραζιλία (κρασί και γαστρονομία).

Το 2008 ο Μαουρίτσιο Ρέμερτ μίλησε στο περιοδικό Estado της Βραζιλίας, όταν οι φήμες για την Κάρλα Μπρούνι οργίαζαν, ενόψει του γάμου της με τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

bruni_2_0

«Ξέρω ότι η Κάρλα είναι κόρη μου από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ημουν 19 ετών όταν γνώρισα τη μητέρα της Μαρίσα η οποία ήταν 32 ετών. Είχαμε σχέση επί έξι χρόνια. Μου είπε ότι ήμουν ο πατέρας της Κάρλα στη γέννησή της, το 1967. Ηταν μια μεγάλη ιστορία αγάπης με την Μαρίσα, και ο σύζυγός της γνώριζε ότι η Κάρλα δεν ήταν δικό του παιδί. Ο πατέρας της Κάρλα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα θεωρούσε την Κάρλα σαν νόμιμη κόρη του. Οταν αρρώστησε, η Μαρίσα αποκάλυψε στην Κάρλα ποιός ήταν ο πραγματικός της πατέρας. Ηταν μια συζήτηση ενηλίκων, μητέρας με κόρη», δήλωσε.

Στην κηδεία του Αλμπέρτο Μπρούνι η Κάρλα Μπρούνι με τον Νικολά Σαρκοζί και τον πραγματικό της πατέρα Μαουρίτσιο Ρέμερτ:

French President Nicolas Sarkozy, 53 (L) and his new wife 40-year-old Italian ex-supermodel Carla Bruni (2ndL, who were married yesterday at the Elysee palace, walk 03 February 2008 near the Lanterne, an official residence in Versailles, southwest of Paris. At right is Maurizio Remmert, Carla Bruni's father, and his wife Marcia de Luca (2ndR) AFP PHOTO FRANCOIS GUILLOT

French President Nicolas Sarkozy, 53 (L) and his new wife 40-year-old Italian ex-supermodel Carla Bruni (2ndL, who were married yesterday at the Elysee palace, walk 03 February 2008 near the Lanterne, an official residence in Versailles, southwest of Paris. At right is Maurizio Remmert, Carla Bruni’s father, and his wife Marcia de Luca (2ndR)
AFP PHOTO FRANCOIS GUILLOT

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις