Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έντονες αντιδράσεις για τον γάμο στα Τρίκαλα: Χόρευαν κρατώντας ανάποδα ζωντανό κόκορα (vid)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονες αντιδράσεις για τον γάμο στα Τρίκαλα: Χόρευαν κρατώντας ανάποδα ζωντανό κόκορα (vid)

Αίσθηση προκαλεί το video που δείχνει από το γλέντι στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου καλεσμένους στο γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης Τρικάλων να χορεύουν κρατώντας έναν ζωντανό κόκορα ανάποδα. Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του τοπικού φιλοζωικού συλλόγου «Ο Άργος» ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με μεγάλη μας θλίψη και οργή παρακολουθούμε συνανθρώπους […]

ImageHandler (25)

Αίσθηση προκαλεί το video που δείχνει από το γλέντι στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου καλεσμένους στο γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης Τρικάλων να χορεύουν κρατώντας έναν ζωντανό κόκορα ανάποδα.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του τοπικού φιλοζωικού συλλόγου «Ο Άργος» ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με μεγάλη μας θλίψη και οργή παρακολουθούμε συνανθρώπους μας να γλεντούν και να χαίρονται ένα ευτυχές γεγονός κακοποιώντας ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν υπάρχει ούτε λογική αλλά ούτε και συναίσθημα σε αυτό που βλέπουμε. Ο σεβασμός στην παράδοση απαιτεί σεβασμό σε κάθε έμψυχο πλάσμα. Τελεία και παύλα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις