Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νεκρός βρέθηκε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Σουδάν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός βρέθηκε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Σουδάν

Νεκρός στην πισίνα της κατοικίας του στο Χαρτούμ βρέθηκε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Σουδάν, Μιργκάγιας Σιρίνσκι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της σουδανικής αστυνομίας και του υπουργείου εξωτερικών της χώρας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία τού πνιγμού του Σιρίνσκι, ο οποίος είναι γνωστό ότι έπασχε από υπέρταση, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας […]

9371964fafe5bb75b123337c564d2ecd-696x461.jpg.pagespeed.ce.ESW4gs8Dkz

Νεκρός στην πισίνα της κατοικίας του στο Χαρτούμ βρέθηκε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Σουδάν, Μιργκάγιας Σιρίνσκι, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της σουδανικής αστυνομίας και του υπουργείου εξωτερικών της χώρας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία τού πνιγμού του Σιρίνσκι, ο οποίος είναι γνωστό ότι έπασχε από υπέρταση, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο Reuters.

upl599de67824cfe

Ειδικότερα, το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αναφέρει πως «o ρώσος πρεσβευτής απεβίωσε απόψε στην κατοικία του» χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τα αίτια του θανάτου του.

Το σουδανικό ΥΠΕΞ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στη Ρωσία στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, χαιρετίζοντας το διπλωματικό έργο του εκλιπόντα πρεσβευτή.

2145

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις