Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα Βρανά: “Πρέπει να μάθει να ξαναπερπατάει”
LIFESTYLE

Βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα Βρανά: “Πρέπει να μάθει να ξαναπερπατάει”

Από τον περασμένο Απρίλιο έως τις αρχές Αυγούστου νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία, όπου εισήχθη μετά από οξεία σκωληκοειδίτιδα, ενώ βρισκόταν στην χώρα για έναν διαγωνισμό και κατόπιν σε κέντρο της Αθήνας, ακόμα και στην ΜΕΘ του, εξακολουθώντας να δίνει μάχη για τη ζωή. Ωστόσο, τέλος καλό όλα καλά για την Κατερίνα […]

3

Από τον περασμένο Απρίλιο έως τις αρχές Αυγούστου νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία, όπου εισήχθη μετά από οξεία σκωληκοειδίτιδα, ενώ βρισκόταν στην χώρα για έναν διαγωνισμό και κατόπιν σε κέντρο της Αθήνας, ακόμα και στην ΜΕΘ του, εξακολουθώντας να δίνει μάχη για τη ζωή.

Ωστόσο, τέλος καλό όλα καλά για την Κατερίνα Βρανά, καθώς όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της με ανάρτηση στο facebook, επέστρεψε και πάλι στο σπίτι της η κωμικός, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Βέβαια όπως αναφέρουν, η περίοδος ανάρρωσης όμως είναι μακρά, μιας και «νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της».

Διαβάστε ολόκλρη την ανακοίνωση για την υγεία της: 

«Η Κατερίνα είναι εκτός νοσοκομείου και σπίτι της σε κατ’οίκον νοσηλεία. Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.
Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της, οι οποίοι ατρόφησαν κατά τη διάρκεια της τετράμηνης νοσηλείας της.
Ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα υπολογιστή και κινητό κι αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια ποστάρει updates εκ μέρους της.
Η Κατερίνα θα ήθελε να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των updates το υπαγορεύει η ίδια γιατί της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και της αρέσει να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς.
Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια.
Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, κάτι που η Κατερίνα νιώθει ότι δεν έχει καθόλου. Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτική.
Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη. (Ναι, η Κατερίνα ακόμα υπαγορεύει αυτό το status)
Ευχαριστούμε για όλα.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα updates στους επόμενους μήνες.
Πολλά φιλιά
Η οικογένεια της Κατερίνας (και η Κατερίνα)»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις