Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Του τη “φύλαγε”: Ο Τραμπ κοροϊδεύει δημοσίως τον Στεφανόπουλος για το ύψος του (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Του τη “φύλαγε”: Ο Τραμπ κοροϊδεύει δημοσίως τον Στεφανόπουλος για το ύψος του (video)

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και «άριστες» τις σχέσεις του Τραμπ με τους δημοσιογράφους, αν σκεφτεί πως έχει αποκαλέσει ψυχοπαθή, ηλίθια κα πολλά ακόμα διάφορους του επαγγέλματος. Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός πρόεδρος έβαλε στο στόχαστρο τον δημοσιογράφο του ABC, Τζορτζ Στεφανόπουλος, για το μπόι του. «Όλα τα δίκτυα μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Το πρόβλημα […]

ImageHandler (24)

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και «άριστες» τις σχέσεις του Τραμπ με τους δημοσιογράφους, αν σκεφτεί πως έχει αποκαλέσει ψυχοπαθή, ηλίθια κα πολλά ακόμα διάφορους του επαγγέλματος.

Αυτή τη φορά, ο Αμερικανός πρόεδρος έβαλε στο στόχαστρο τον δημοσιογράφο του ABC, Τζορτζ Στεφανόπουλος, για το μπόι του.

«Όλα τα δίκτυα μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Το πρόβλημα με το CNN είναι πολύ σοβαρό αλλά και το ABC δεν πάει πίσω. Παρακολουθούσα σήμερα το πρωί, αν και δεν το συνηθίζω, και ξαφνικά βλέπω τον κοντούλη Τζορτζ Στεφανόπουλος να μιλά στην Νίκι Χάλεϊ», είπε ο Τραμπ, κάνοντας μια χαρακτηριστική χειρονομία με το χέρι του για να δείξει ότι ο δημοσιογράφος είναι τελείως κοντός.

Η επίθεση στον διάσημο παρουσιαστή ελληνικής καταγωγής έγινε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε ο Στεφανόπουλος από την Πρεσβευτή των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Στη συνέντευξη αυτή, η παρουσιαστής ρώτησε τη Νίκι Χάλεϊ για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι «και στις δύο πλευρές -των ακροδεξιών και των αντιφασιστών- υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι», κάτι που δεν άρεσε στον Τραμπ… όπως φάνηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις