Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρέθυμνο: Τουρίστες βάζουν χέρι στην ταμειακή μηχανή καταστήματος (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Τουρίστες βάζουν χέρι στην ταμειακή μηχανή καταστήματος (video)

Ήρθαν διακοπές στη χώρα μας και δεν ήθελαν να φύγουν με άδεια χέρια οι δύο Γάλλοι, που επιχείρησαν να κλέψουν τις εισπράξεις της ημέρας από μία επιχείρηση στο Ρέθυμνο. Το ζευγάρι των Γάλλων τουριστών μπήκαν στο κατάστημα το περασμένο Σάββατο, υποδυόμενοι τους πελάτες και προσπαθώντας να πλησιάσουν την ταμειακή. Όταν είδαν ότι ο ιδιοκτήτης απομακρύνθηκε […]

ImageHandler (22)

Ήρθαν διακοπές στη χώρα μας και δεν ήθελαν να φύγουν με άδεια χέρια οι δύο Γάλλοι, που επιχείρησαν να κλέψουν τις εισπράξεις της ημέρας από μία επιχείρηση στο Ρέθυμνο.

Το ζευγάρι των Γάλλων τουριστών μπήκαν στο κατάστημα το περασμένο Σάββατο, υποδυόμενοι τους πελάτες και προσπαθώντας να πλησιάσουν την ταμειακή.

Όταν είδαν ότι ο ιδιοκτήτης απομακρύνθηκε από το ταμείο, ο άνδρας τουρίστας έστειλε την γυναίκα να κρατάει «τσίλιες» στην σκάλα και ο ίδιος πήγε στην ταμειακή μηχανή κι άρπαξε ό,τι βρήκε μέσα.

Ο ιδιοκτήτης είχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και είδε live την κλοπή, οπότε ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τους δράστες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις