Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η JLo ποζάρει με πολυτελή εσώρουχα: “Μπορώ να τα κάνω όλα, ελάτε να με κρίνετε”
LIFESTYLE

Η JLo ποζάρει με πολυτελή εσώρουχα: “Μπορώ να τα κάνω όλα, ελάτε να με κρίνετε”

Η Jennifer Lopez, πόζαρε με πολυτελή εσώρουχα για να προωθήσει το show που ετοιμάζει στο Las Vegas, αυτήν την εβδομάδα και είναι σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Η 48χρονη Λατίνα, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Paper με τίτλο «Sin City», δηλαδή η «πόλη της αμαρτίας». Στη συνέντευξή της, μίλησε για όλα όσα […]

jennifer-lopez-performs-on-stage-at-2015-iheartradio-music-festival-in-las-vegas_1

Η Jennifer Lopez, πόζαρε με πολυτελή εσώρουχα για να προωθήσει το show που ετοιμάζει στο Las Vegas, αυτήν την εβδομάδα και είναι σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της.

Η 48χρονη Λατίνα, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Paper με τίτλο «Sin City», δηλαδή η «πόλη της αμαρτίας». Στη συνέντευξή της, μίλησε για όλα όσα της αρέσουν στο Las Vegas και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της πρόβας για το νέο show, απέκτησε μώλωπες στους γλουτούς της προσπαθώντας να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες χορογραφίες, για τα τραγούδια «Jenny From The Block» και «Your Love Don’t Cost A Thing».

j3

«Νιώθω ότι πάντα προκαλώ τον εαυτό μου να γίνεται καλύτερος, να κάνω διαφορετικά πράγματα και να μην μείνω κολλημένη σε ένα πράγμα και να μεγαλώσω. Τώρα κάνω ένα ισπανικό άλμπουμ και θέλω απλώς να συνεχίσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Με κάνει ευτυχισμένη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονται γιατί πάντα θέλουν να με έχουν στο μυαλό τους με όρια. “Εντάξει, είναι τραγουδίστρια” ή “Είναι χορεύτρια” ή “Είναι παραγωγός”. “Δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά τα πράγματα”. Και εγώ τους απαντώ, “Όχι, μπορώ, και θα τα κάνω όλα. Σας ευχαριστώ και είστε ευπρόσδεκτοι να με κρίνετε».

j4 j5 j7 j8 j9 j10 j11 j12 j13 j2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις