Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σεισμός Νάπολη: Ζωντανά έβγαλαν τα παιδιά από τα ερείπια οι πυροσβέστες (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός Νάπολη: Ζωντανά έβγαλαν τα παιδιά από τα ερείπια οι πυροσβέστες (vid)

Είκοσι περίπου ώρες μετά, οι διασώστες τα κατάφεραν και απεγκλώβισαν ζωντανά τα τρία αδερφάκια που είχαν παγιδευτεί στα ερείπια του σπιτιού τους μετά τα 4 Ρίχτερ που χτύπησαν το νησάκι Ίσκρα στην Ιταλία και σκότωσαν δύο ανθρώπους. Τα δύο από τα τρία παιδιά βγήκαν στην επιφάνεια στις 11 το πρωί της Τρίτης, ενώ ο σεισμός χτύπησε […]

ImageHandler (14)

Είκοσι περίπου ώρες μετά, οι διασώστες τα κατάφεραν και απεγκλώβισαν ζωντανά τα τρία αδερφάκια που είχαν παγιδευτεί στα ερείπια του σπιτιού τους μετά τα 4 Ρίχτερ που χτύπησαν το νησάκι Ίσκρα στην Ιταλία και σκότωσαν δύο ανθρώπους.

Τα δύο από τα τρία παιδιά βγήκαν στην επιφάνεια στις 11 το πρωί της Τρίτης, ενώ ο σεισμός χτύπησε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας.

Νωρίτερα, στις 4 τα ξημερώματα τοπική ώρα, είχε απεγκλωβιστεί σώο και το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, ο επτά μηνών Πασκουάλ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους παρακολούθησαν την διάσωσή του.

baby_mesa (1)

Στα ερείπια του σπιτιού είχαν παγιδευτεί και οι γονείς των παιδιών, με τη μητέρα έγκυο, και επίσης χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τους πυροσβέστες, ευτυχώς καλά στην υγεία τους.

Οι διασώστες είχαν τις τελευταίες ώρες επικοινωνία με τα παγιδευμένα παιδιά και τους είχαν δώσει νερό, ενώ τους φώναζαν πως θα έρθουν να τα πάρουν. Στο βίντεο ακούγονται οι πυροσβέστες να μιλούν στα παγιδευμένα παιδιά: «Έχουμε σώσει τον αδερφούλη σας» και «ερχόμαστε και για εσάς».

Εικόνες από το drone της αστυνομίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις