Ο πρίγκιπας Φρέντερικ έφαγε “πόρτα” σε μπαρ γιατί δεν είχε ταυτότητα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρίγκιπας Φρέντερικ έφαγε “πόρτα” σε μπαρ γιατί δεν είχε ταυτότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σε κάποιες περιοχές του πλανήτη, οι νόμοι είναι τόσο αυστηροί που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν! «Θύμα» αυτής της σωστής αλλά παράλογης για τα συνηθισμένα συμπεριφοράς, ήταν ο πρίγκιπας της Δανίας και διάδοχος του θρόνου, Φρέντερικ ο οποίος «έφαγε πόρτα» σε μια παμπ, στην πόλη Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Αυτό, επειδή δεν είχε τα απαραίτητα προσωπικά έγγραφα μαζί […]

22.08.2017 | 10:00

Σε κάποιες περιοχές του πλανήτη, οι νόμοι είναι τόσο αυστηροί που δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν!

«Θύμα» αυτής της σωστής αλλά παράλογης για τα συνηθισμένα συμπεριφοράς, ήταν ο πρίγκιπας της Δανίας και διάδοχος του θρόνου, Φρέντερικ ο οποίος «έφαγε πόρτα» σε μια παμπ, στην πόλη Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Αυτό, επειδή δεν είχε τα απαραίτητα προσωπικά έγγραφα μαζί του.

Σύμφωνα με το BBC, ο 49χρονος πρίγκιπας τελικά κατάφερε να μπει στον χώρο της παμπ, μετά από επέμβαση αστυνομικών.

Οι πολιτείες της Αυστραλίας έχουν πολύ αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά στην κατανάλωση αλκοόλ και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε παμπ και μπαρ, που μένουν ανοιχτά και μετά τα μεσάνυχτα, αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Οι θαμώνες πρέπει να έχουν μαζί τους διαβατήριο ή άδεια οδήγησης, για να μπορούν να ταυτοποιηθούν. Στόχος είναι, σύμφωνα με την κυβέρνηση, «να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ».

Ο πρίγκιπας Φρέντερικ βρισκόταν με τη συνοδεία του στο Μπρισμπέιν, με αφορμή ιστιοπλοϊκούς αγώνες.

 

Exit mobile version