Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καλοπερνάει με την πανέμορφη Γκαγιέ ο Ολάντ: Μαυρισμένος, χαμογελαστός και με… κοιλίτσα (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Καλοπερνάει με την πανέμορφη Γκαγιέ ο Ολάντ: Μαυρισμένος, χαμογελαστός και με… κοιλίτσα (pics)

Ανανεωμένος, λαμπερός και με τέλεια επιδερμίδα εθεάθη στις διακοπές του ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. Φωτογραφήθηκε παρέα με την αγαπημένη του, Ζυλί Γκαγιέ, τον τηλεπαρουσιαστή-βεντέτα Μισέλ Ντρουκέρ, την σύζυγό του και τον διάσημο τραγουδιστή Σαρλ Αζναβούρ, σε εστιατόριο στο χωριό Eygalières, στην περιοχή Bouches-du-Rhône της Γαλλίας. Μαυρισμένος και χαμογελαστός, ο πρώην Πρόεδρος φαίνεται να  καλοπερνάει, αν κρίνει κανείς από την […]

hollande1-26-1503383486

Ανανεωμένος, λαμπερός και με τέλεια επιδερμίδα εθεάθη στις διακοπές του ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Φωτογραφήθηκε παρέα με την αγαπημένη του, Ζυλί Γκαγιέ, τον τηλεπαρουσιαστή-βεντέτα Μισέλ Ντρουκέρ, την σύζυγό του και τον διάσημο τραγουδιστή Σαρλ Αζναβούρ, σε εστιατόριο στο χωριό Eygalières, στην περιοχή Bouches-du-Rhône της Γαλλίας.

hollande1-26-1503383486 (1)

Μαυρισμένος και χαμογελαστός, ο πρώην Πρόεδρος φαίνεται να  καλοπερνάει, αν κρίνει κανείς από την κοιλίτσα και τα παραπανίσια κιλά που σχολίασαν τα γαλλικά μέσα.

Τη φωτογραφία ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εστιατόριο Paulette, με τίτλο «Ραντεβού των μεγάλων αντρών».

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο Var Matin, ο Ολάντ γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πόλη Aiguines, στη Γαλλία, με τον πρώην πρωθυπουργό Μπερνάρ Καζνέβ και την Γκαγιέ.

oland-1503383495
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις