Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρίκη: Σκότωσαν γαϊδουράκι που ήταν δεμένο σε κτήμα
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη: Σκότωσαν γαϊδουράκι που ήταν δεμένο σε κτήμα

Φρίκη και οργή προκαλεί η ενέργεια κάποιων «ανθρώπων» στον οικισμό «Κάνεβος» της επαρχίας του Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου. Οι δράστες αποφάσισαν για κάποιο λόγο να θανατώσουν εν ψυχρώ ένα ανυπεράσπιστο γαϊδουράκι που βρισκόταν δεμένο στο αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του. Τα ξημερώματα της Δευτέρας κι ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στο σπίτι του, οι δράστες πήγαν στο κτήμα, […]

ΜΑΡΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΤΗΝΟΣ

Φρίκη και οργή προκαλεί η ενέργεια κάποιων «ανθρώπων» στον οικισμό «Κάνεβος» της επαρχίας του Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.

Οι δράστες αποφάσισαν για κάποιο λόγο να θανατώσουν εν ψυχρώ ένα ανυπεράσπιστο γαϊδουράκι που βρισκόταν δεμένο στο αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας κι ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στο σπίτι του, οι δράστες πήγαν στο κτήμα, βρήκαν δεμένο το άτυχο ζωάκι και το πυροβόλησαν στο νωτιαίο μυελό.

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης, αντίκρισε το ζώο νεκρό όταν το πρωί πήγε στο αγρόκτημα για να το ταΐσει.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου έφτασαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σπηλίου, οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση, μαζί με κτηνίατρο που βρήκε την σφαίρα με την οποία εβλήθη το γαϊδουράκι.

Το βλήμα εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχεται από όπλο που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη περίπτωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις