“Χτύπησε” τον Ιμπραΐμοβιτς και…το έβαλε στα πόδια! (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Χτύπησε” τον Ιμπραΐμοβιτς και…το έβαλε στα πόδια! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν, είναι μεγάλες. Είχε μείνει ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού, και στην ηλικία των 35 ετών είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Ζλάταν, όμως, όπως πάντα, αποτελεί εξαίρεση. Με βίντεο […]

22.08.2017 | 12:16

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όλα δείχνουν πως οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν, είναι μεγάλες.

Είχε μείνει ελεύθερος από τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού, και στην ηλικία των 35 ετών είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ζλάταν, όμως, όπως πάντα, αποτελεί εξαίρεση.

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και μάλιστα αναρωτήθηκε: «Ποιό γόνατο;;;».

Στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ, ο Ερίκ Μπαϊγί, θέλησε να πειράξει τον Σουηδό σούπερ σταρ, ρίχνοντάς του…μερικές ψιλές, σε “παιδιαρίστικο” κλίμα.

Μόλις αντιλήφθηκε, όμως, ότι ο Ζλάταν δεν είδε το πείραγμα αυτό με πολύ καλό μάτι, αποφάσισε να το βάλει στα πόδια τρομαγμένος!

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Μπαϊγί, ανέφερε στη λεζάντα: «Ελπίζω να είσαι έτοιμος να επιστρέψεις. Θα είμαι εδώ!»

Exit mobile version