Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη: Είχαν αντικλείδι και τη λήστεψαν! (photo)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη: Είχαν αντικλείδι και τη λήστεψαν! (photo)

Του Πέτρου Καρσιώτη Βρήκαν αντικλείδι από τα χέρια κάποιας από τις οικιακές βοηθούς που εργάζονταν κατά καιρούς στο σπίτι 85χρονης στο Βόλο, άνοιξαν με αυτό την πόρτα της και όταν η ηλικιωμένη ήρθε αντιμέτωπη μαζί τους έζησε στιγμές τρόμου. Την απείλησαν, τη χτύπησαν και την ανάγκασαν οι τρεις δράστες να τους παραδώσει τις οικονομίες της […]

astyn-735x458

Του Πέτρου Καρσιώτη

Βρήκαν αντικλείδι από τα χέρια κάποιας από τις οικιακές βοηθούς που εργάζονταν κατά καιρούς στο σπίτι 85χρονης στο Βόλο, άνοιξαν με αυτό την πόρτα της και όταν η ηλικιωμένη ήρθε αντιμέτωπη μαζί τους έζησε στιγμές τρόμου.

Την απείλησαν, τη χτύπησαν και την ανάγκασαν οι τρεις δράστες να τους παραδώσει τις οικονομίες της που έφθαναν το ποσό των 1.100 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, χθες  στην πόλη του Βόλου. Η Αστυνομία κινήθηκε γρήγορα μετά την καταγγελία της γυναίκας, η οποία δεν έφερε σοβαρά τραύματα, αλλά ήταν σε κατάσταση σοκ και κατάφερε να εντοπίσει τους ληστές, λίγες ώρες μετά.

Πρόκειται για έναν 30χρονο και δύο 22χρονους

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, εκ των οποίων ένας 30χρονος και δύο 22χρονοι.

Όπως προέκυψε πήγαν με αυτοκίνητο  στο σπίτι όπου διαμένει η 85χρονη και  μπήκαν με αντικλείδι μέσα σε αυτό.

Η ηλικιωμένη κοιμόταν εκείνη την ώρα, όταν αντελήφθη τους αγνώστους μέσα στο σπίτι της.

21082017listia

Βρήκαν μέρος των χρημάτων που άρπαξαν

Από την κατοχή των δραστών, αλλά και μετά από νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο καθώς και το αντικλείδι που χρησιμοποίησαν για να μπουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, μέρος των χρημάτων που πήραν από αυτή, το οποίο αποδόθηκε στην 85χρονη, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, στο σπίτι του ενός 22χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20,74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ψάχνουν τις οικιακές βοηθούς που εργάστηκαν στο σπίτι

Στο σπίτι της ηλικιωμένης έχουν εργασθεί ως οικιακοί βοηθοί κάποιες γυναίκες. Η Αστυνομία θεωρώντας ως πιθανότερη εκδοχή κάποια από αυτές να έδωσε το αντικλείδι, συνεχίζει την έρευνα για να τι εντοπίσει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Και οι τρεις σεσημασμένοι για κλοπές

Και οι τρεις τους είναι γνωστοί στις Αρχές για παλαιότερες υποθέσεις κλοπών ενώ τώρα ερευνάται αν εμπλέκονται είτε σε άλλες κλοπές είτε σε παρόμοιες ληστρικές εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις