Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συγκλονιστικό αντίο Λυκουρέζου στη Λάσκαρη: “Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστικό αντίο Λυκουρέζου στη Λάσκαρη: “Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα”

Το τελευταίο αντίο είπαν στη Ζωή Λάσκαρη, στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, συγγενείς και φίλοι. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία στις 10 το πρωί φανερά […]

lyk4

Το τελευταίο αντίο είπαν στη Ζωή Λάσκαρη, στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, συγγενείς και φίλοι. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

alejandrow korew

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύντροφός της ζωής της για πάνω από 40 χρόνια έφθασε στην εκκλησία στις 10 το πρωί φανερά συγκινημένος, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασαν οι κόρες και η εγγονή της ηθοποιού.

ImageHandler (18) lyk1

O ποινικολόγος, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Ζωή, τη γυναίκα που τον συντρόφευε για περισσότερο από 40 χρόνια, με ένα σύντομο επικήδειο.

«Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας» είπε και δάκρυσε ενώ της αφιέρωσε ένα τετράστιχο, που της είχε πει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια. «Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν “αγγέλους δεν προσέχουν”».

«Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα» είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. «Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας.

Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζί μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σε  ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις.

Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό» ήταν τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πάνω από το λευκό φέρετρο.

lyk6

Μετά την εξόδιο ακολουθία η ηθοποιός, που άφησε στον τόπο μία μεγάλη… καλλιτεχνική ιστορία γεμάτη ταλέντο και συναίσθημα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

zwhsdfg1 zwhsdfg15 zwhsdfg2 zwhsdfg7 zwhsdfg10 zwhsdfg17 zwhsdfg5 zwhsdfg6 zwhsdfg8 zwhsdfg9 zwhsdfg11 zwhsdfg12 zwhsdfg13 zwhsdfg14
6439590

6439590

7048360

7048360

zwhsdfg18 zwhsdfg19 zwhsdfg20 zwhsdfg21 zwhsdfg22 dfgh4 dfgh2 dfgh5 kosmosos lyk2 zeniapsinakis lyk1 lyk5
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις