Κρήτη: Κατέληξε ο 32χρονος του χθεσινού τροχαίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρήτη: Κατέληξε ο 32χρονος του χθεσινού τροχαίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κατέληξε ο 32χρονος οδηγός, το αυτοκινήτου του οποίου αργά χθες το βράδυ εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες και έπεσε πάνω σε τοίχο στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο. Ο Κώστας Καρακωνσταντάκης εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα μετά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο με πολύ σοβαρά τραύματα. Ο άτυχος άνδρας κατά τη μεταφορά του με το […]

22.08.2017 | 11:31

Κατέληξε ο 32χρονος οδηγός, το αυτοκινήτου του οποίου αργά χθες το βράδυ εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες και έπεσε πάνω σε τοίχο στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο.

Ο Κώστας Καρακωνσταντάκης εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα μετά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο με πολύ σοβαρά τραύματα.

Ο άτυχος άνδρας κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο  υπέστη και ανακοπή καρδιάς, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην είσοδο του Γαζίου κοντά στο σούπερ μάρκετ “Χαλκιαδάκης”. Διερχόμενοι που αντιλήφθηκαν το αυτοκίνητο ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου έφτασε άμεσα στο σημείο. Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες του τροχαίου, ο οδηγός φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Exit mobile version