Ψάχνουν στην Ευρώπη τον μακελάρη της Βαρκελώνης: “Είναι επικίνδυνος”- Στους 15 οι νεκροί

ΚΟΣΜΟΣ

Ψάχνουν στην Ευρώπη τον μακελάρη της Βαρκελώνης: “Είναι επικίνδυνος”- Στους 15 οι νεκροί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένας ακόμη νεκρός προστίθεται στα θύματα από την τρομοκρατική επίθεση που έπληξε το απόγευμα της 17ης Αυγούστου, την καρδιά της Βαρκελώνης. Στους 15 ανέρχεται πλέον ο τραγικός απολογισμός, καθώς ακόμη ένας τραυματίας έχασε τη μάχη για τη ζωή. Την ίδια ώρα, νέες φωτογραφίες του Γιουνές Αμπουγιακούμπ που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο οδηγός του βαν που έσπειρε […]

21.08.2017 | 14:51

Ένας ακόμη νεκρός προστίθεται στα θύματα από την τρομοκρατική επίθεση που έπληξε το απόγευμα της 17ης Αυγούστου, την καρδιά της Βαρκελώνης.

Στους 15 ανέρχεται πλέον ο τραγικός απολογισμός, καθώς ακόμη ένας τραυματίας έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Την ίδια ώρα, νέες φωτογραφίες του Γιουνές Αμπουγιακούμπ που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο οδηγός του βαν που έσπειρε τον τρόμο στη Λα Ράμπλα, έδωσε στη δημοσιότητα, η ισπανική εφημερίδα «Εl Pais».

Οι Αρχές προειδοποιούν ότι ο άνδρας είναι επικίνδυνος και οπλισμένος.

«Είναι επικίνδυνος και μπορεί να είναι οπλισμένος. Καταζητείται ως ο φερόμενος δράστης της επίθεσης στη Βαρκελώνη στις 17 Αυγούστου. Ήταν ο οδηγός του βαν», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας.

Ο νεαρός Μαροκινός, σύμφωνα με την περιγραφή των αρχών «είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, έχει ύψος περίπου 1,80μ., σκοτεινά χαρακτηριστικά, κοντό μαλλία και ίσως έχει μούσι».

Οι έρευνες γίνονται πλέον σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να έχει διαφύγει οδικώς μέσω Γαλλίας.

Exit mobile version