Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / 60χρονος προσπάθησε να διαρρήξει κοσμηματοπωλείο με βαριοπούλα και λοστό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

60χρονος προσπάθησε να διαρρήξει κοσμηματοπωλείο με βαριοπούλα και λοστό

Του Πέτρου Καρσιώτη Με μια βαριοπούλα κι έναν λοστό, έβαλε στο στόχαστρο κοσμηματοπωλείο της Χαλκιδικής, περιοχής που σφύζει από τον τουρισμό. Χτυπώντας με το βαρύ αντικείμενο την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου με σκοπό να εισβάλει και να σηκώσει ακριβά κοσμήματα, τέθηκε σε λειτουργία ο συναγερμός. Διέφυγε αλλά αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε τον εντόπισαν Διέφυγε προς στιγμήν, […]

Hu5jqq1KR6TVk2QdCKkR

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με μια βαριοπούλα κι έναν λοστό, έβαλε στο στόχαστρο κοσμηματοπωλείο της Χαλκιδικής, περιοχής που σφύζει από τον τουρισμό.

Χτυπώντας με το βαρύ αντικείμενο την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου με σκοπό να εισβάλει και να σηκώσει ακριβά κοσμήματα, τέθηκε σε λειτουργία ο συναγερμός.

Διέφυγε αλλά αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε τον εντόπισαν

Διέφυγε προς στιγμήν, αλλά κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής εγκλήματος με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Πρόκειται για 60χρονο Έλληνα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Κασσάνδρας για την προανάκριση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών,  τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα, έσπασε τη γυάλινη πρόσοψη κοσμηματοπωλείου και με λοστό προσπάθησε να διαρρήξει την κεντρική είσοδό του, με σκοπό να αφαιρέσει κοσμήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

21082017kassandra

Είχε στην κατοχή του περίστροφο και φυσίγγια

Ειδοποιηθέντες αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 60χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ένα περίστροφο, εφτά φυσίγγια, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και 20 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Επιπλέον, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο παραπάνω διαρρηκτικά εργαλεία.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις